Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

In juli 2021 kreeg Limburg te maken met hoog water. Het aan de Maas gelegen Café BLVD werd helaas ook getroffen met als gevolg dat ze een half jaar de deuren moesten sluiten. Het water stond metershoog en dankzij de opgelopen schade waren ze genoodzaakt om alles te renoveren. Zo ook de raambekleding. Er werd contact opgenomen met Het Atelier van Poels om de mogelijkheden van nieuwe gordijnen te bespreken.

 

Poels Wonen en Slapen

Christy

Interieur adviseur 

Christy, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Christy is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Christy

 

“Na een bezoekje aan het Atelier van Poels, werd er al snel een inmeetafspraak gemaakt om de kleur en de lengte van de gordijnen te bepalen. We wilden graag de stijl Hotel Chique terug laten komen in de totale sfeer. Christy raadde ons de zwarte inbetween gordijnen met plooi van Mart Visser aan. Deze gordijnen komen tot de grond en geven de ruimte meer sfeer en warmte.”

 

 

Het resultaat

‘’Het plaatje klopt nu helemaal’’

De gordijnen passen perfect bij de groene velours banken en witte kuipstoeltjes. Het restaurant nodigt nu meer uit en het thema Hotel Chique is tot in de puntjes doorgevoerd. ''Het is ontzettend mooi geworden. Bij mooi weer is het terras geopend dat een Franse Riviera stijl heeft en als de zon niet schijnt, ben je binnen natuurlijk van harte welkom.”
 
 

De reactie

Het was heel fijn dat we 1 aanspreekpunt hadden die ons van A tot Z heeft geholpen. Het proces van het inmeten tot aan het plaatsen van de gordijnen ging snel en vakkundig.  We zijn heel blij met het eindresultaat!