Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij Job

Afgelopen week gingen we weer op pad om even binnen te kijken bij een tevreden klant van Poels. In november heeft deze klant uit Venlo meubels besteld bij Poels Wonen & Slapen en Budget Home Store XXL.

De vloer voor de eerste - en bovenverdieping werd uitgekozen bij het Atelier van Poels. Het appartement dateert uit 1930 en is recent volledig in ere hersteld. De karakteristieke eigenschappen zoals ornamenten, het hoge plafond - en deuren geven dit appartement een nostalgisch gevoel. Verder zien we donkergroene kozijnen en een originele haard. Het appartement is compleet gestuct en er is een nieuwe keuken geplaatst.

Poels Wonen en Slapen

Charlotte

Interieur adviseur

Interieuradviseur Charlotte is bij Het Atelier van Poels vooral gespecialiseerd in raamdecoratie, maatwerk gordijnen en vloeren.

Plan een afspraak met charlotte

Het resultaat

De interieurontwerpers van het Atelier van Poels hebben het paleisje van Job volledig omgetoverd tot een warm en vooral erg sfeervol appartement. De meubelen en vloer passen nu perfect bij de karakteristieke eigenschappen die het appartement heeft. Er is gekozen voor rust in huis door te werken met enkele kleuren die toch de boel breken maar niet storend aanwezig zijn. 

De gekochte producten:

Vinyl en tapijt van het Atelier van Poels, Kabinet Richard, Rodeo eetkamerbank, VT Wonen Teach stoelen naturel, floorlamp wood XL en Fields gestreept vloerkleed zijn gekocht bij Budget Home Store XXL Horst. Tot slot heeft Job eetkamertafel Emporio (225 x 100 cm) en zitbank Woods gekocht bij Poels Wonen & Slapen.

Poels Wonen en Slapen Poels Wonen en Slapen

De reactie

‘’Ik ben onwijs blij met het resultaat! Vanaf het eerste moment voelde ik dat het goed zat en ben ten alle tijden goed op de hoogte gehouden door het Atelier van Poels die alles hebben geregeld voor me. Ik ben blij met de producten die ze gekozen hebben, net als de vloer en rustige muren. Ook over de levering was Job zeer te spreken, de levering was sneller dan verwacht en dat is uiteraard altijd erg fijn.