Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Al 27 jaar woont de Familie Stinissen in hun mooie huis in Belfeld. Nu de kinderen uit huis zijn is het tijd voor vernieuwing.

''Er wordt de moeite genomen om samen met je te zoeken naar de juiste inrichting, totdat je echt tevreden bent.''

 

Poels Wonen en Slapen

Christy

Interieur adviseur 

Christy, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Christy is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Christy

“Poels was bij ons al bekend. Een aantal jaar geleden hebben we hier namelijk de inrichting van de kamer voor onze dochter gekocht. En daar  zijn we tot op heden heel tevreden over.  Nu we onze woonkamer wilden aanpakken, kozen we weer voor Poels.”

Het resultaat

''Er wordt geluisterd naar wat WIJ willen.’’

We hebben uiteindelijk gekozen voor Duettes en gordijnen met een waveplooi in een natuurlijke teint. We zijn van een traditioneel interieur naar een natuurlijk ogend en moderne stijl gegaan. In de woonkamer  hebben we gekozen voor bank Sander, salontafel Swatch en dressoir Messina. We vinden het erg belangrijk om te ontspannen in de woonkamer, dus daarom was de keuze voor relaxfauteuil Fenna snel gemaakt. 

Toen we bij Poels Wonen en Slapen op de afdeling van Interliving liepen, kregen we meteen een goed gevoel bij de eetkamertafel en de bijbehorende eetkamerstoelen. Het eiken blad van de ovale tafel matcht perfect bij de mos-kleurige stoelen. 

Het advies van Christy was heel prettig, er wordt echt geluisterd naar wat WIJ willen. We werden heel goed geholpen door de verkoopmedewerkers in de winkel. Daarnaast zijn we ook tevreden over de prijs en kwaliteit-verhouding.

De reactie

''We zijn heel blij met het eindresultaat. De binnenzonwering geeft een hele andere beleving aan het interieur. De lichtinval geeft meteen een andere kleur en sfeer aan het huis. Het is mooi om te zien dat de stijl van ons interieur volledig is veranderd, maar toch goed bij ons past. Dankzij de combinatie van de verschillende materialen is ons huis nu een gezellig thuis.''