• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Over het appartement
Het appartement dateert uit 1930 en is recent volledig in ere hersteld. De karakteristieke eigenschappen zoals ornamenten, het hoge plafond - en deuren geven dit appartement een nostalgisch gevoel. Verder zien we donkergroene kozijnen en een originele haard. Het appartement is compleet gestuct en er is een nieuwe keuken geplaatst.


Wat voor stijlen zien we terug in het interieur?
Vintage, Minimalistisch, Scandinavisch, industrieelWat heb je bij Poels Wonen & Slapen gekocht?

Bank Woods
Eetkamertafel Emporio(225 x 100 cm)

Het gelegde vinyl en tapijt is van Het Atelier van Poels.
Kabinet Richard, Rodeo eetkamerbank, VT Wonen Teach stoelen naturel, floorlamp wood XL en Fields gestreept vloerkleed zijn gekocht bij Budget Home Store XXL Horst.
Waarom heb je onder andere gekozen voor Poels?
Ik heb een gevoel voor interieur gekregen toen ik werkzaam was in de meubelbranche. Ik wist dat Poels altijd mooie spullen in de collectie heeft en daarom was de keuze snel gemaakt. Ik ben goed geholpen door Frans Poels.
Alles is netjes op tijd geleverd, conform afspraak. De bezorgers hebben de spullen keurig bovengebracht.
Bovendien erg handig dat je voor een totaalaankleding van je woning terecht kunt bij Poels. Het tapijt en vinyl is binnen anderhalve dag gelegd door Het Atelier van Poels.
Waar ben je het meest trots op?
Doordat ik wat accessoires heb aangebracht, zoals een oude typemachine, radio en lantaarn is alles nu volledig naar mijn eigen smaak!

Wat ontbreekt er nog?
Het zou gaaf zijn als ik in de hal bij de trap nog wat coole schilderijen aan de muur zou hangen, maar ik blijf hier voorlopig nog wel even zitten, dus dat komt wel goed!

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden