• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service
Is de bezorging echt gratis? +

Voor orders boven 500 euro geldt dat bezorging gratis is.
Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? +

Veel producten, die op Poels.nl besteld kunnen worden, worden binnen 2 weken verstuurd. Voor een deel van de producten geldt dat de levering toch iets langer duurt. De werkelijke levertijd van de producten staat op de detailpagina van het product zelf. Staat dit niet vermeld? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

De aanduiding ‘verzendklaar binnen...’ betekent, dat de producten binnen deze tijdsperiode aan de transporteur zijn overgedragen (bij bestellingen op zaterdag, zondag en feestdagen begint de verzendtermijn op de eerstvolgende werkdag). De verzending per pakketdienst duurt normaal gesproken 10 tot 14 werkdagen, de verzending per meubeltransportbedrijf van grotere spullen 14 tot 20 werkdagen. Als jouw product per meubeltransportbedrijf wordt geleverd, dan neemt de leverancier via de mail contact met jou op om een precies tijdstip voor de levering af te spreken.

Bij een levering door de pakketdienst is het vanwege technische beperkingen helaas niet mogelijk om precieze leveringstermijnen aan te geven. Mocht de pakketdienst je onverhoopt niet thuis aantreffen, dan wordt er een kaartje achtergelaten. Hiermee kun je de goederen zelf afhalen of je gebruikt de kaart om een nieuwe afspraak voor levering te maken. Neem bij concrete vragen omtrent de levertijd contact op met onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Levert u ook in het buitenland? +