• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Over Poels Wonen | Slapen

Trends volgen elkaar steeds sneller op en wonen wordt steeds meer mode. Poels Wonen & Slapen speelt daar erg actief op in met een prachtige winkel in Horst, niet voor niets de Mooiste en grootste Woonwinkel van Limburg. Naast inspirerende woonideeën is er een heel actueel en gevarieerd assortiment. Tal van woonconcepten staat opgesteld in de 10.000m2 grote woonwinkel.

Oktober 1968

Er werd een begin gemaakt met een meubelzaak.
Oorspronkelijk was Poels een bouwonderneming met ambities. In oktober 1968 werd een meubelfabriek opgekocht compleet met halffabrikaten. Deze halffabrikanten werden afgewerkt en verkocht. De verkoop liep buiten verwachting goed en er werd door geproduceerd. Poels was een nieuwe naam in de Nederlandse meubelwereld.

Oktober 1975

De showroomoppervlakte groeide snel van 1500, 3500 tot 5000m2.
Steeds meer meubelen van Poels vonden hun weg naar tevreden consumenten. Poels bleef een familiebedrijf waar trots gewerkt werd aan de uitbouw van het bedrijf, en met succes.

1988 - 2004

In 1988 zijn er 11 mensen werkzaam in de binnen-en buitendienst.
Het bedrijf vierde vol trots het 20 jarig jubileum met drukbezochte Open Dagen. In die jaren wordt het bedrijf geleid door L.W. Poels en zijn zoon Frans Poels. Het assortiment groeide ook door, er werd een mooie slaapafdeling geopend. Het bedrijf realiseerde in deze periode een uitbreiding van de winkel naar 10.000 m2. Een serieuze speler in meubelwereld.

Oktober 2016

Na een heel ingrijpende verbouwing van voorgevel en winkel werd Poels Meubelen - Poels Wonen | Slapen.
In de enorme showroom kan de klant genieten van een geweldig assortiment met tal van concepten en merken.

Poels Wonen | Slapen werkt samen met 200 collega meubelzaken in Europa en koopt gezamenlijk een geweldige collectie meubelen in tegen topprijzen.

Medio december 2016 opent Poels Wonen | Slapen het nieuwe logistiek centrum van meer dan 3500m2. Hier wordt de gehele logistieke afhandeling geregeld voor zowel Poels Wonen | Slapen als ook voor de partners Budget Home Store XXL Horst, Heerlen en Nijmegen. Anno 2017 zijn er ongeveer 70 medewerkers werkzaam binnen de Poels Retail Groep.

September 2019

Het nieuwe logistieke centrum van de Poels Retail Groep is klaar voor gebruik.
Het logistieke centrum, gelegen aan de Fabrieksstraat, heeft in totaal een oppervlakte van 7000m2. Dankzij deze uitbreiding kan in de toekomst heel Zuid-Nederland snel beleverd worden vanuit Horst. Als toevoeging is er ook een speciaal afhaalcentrum geopend voor consumenten en collega retailers, waarbij ze de mogelijkheid hebben om spullen zelf af te halen.

Januari 2020

Het Atelier van Poels is geheel vernieuwd.
Naast een officiële Luxaflex® Gallery shop en een Shutters & Shutters shop, heeft ook het interieur een metamorfose gekregen. In juni 2019 is het inspirerende hart van Poels Wonen | Slapen verhuisd en uitgebreid naar de Industriestraat 17.

Poels Wonen | Slapen is anno 2020 een modern familiebedrijf waar persoonlijk advies en service nog steeds als vanouds hoog in het vaandel staat.
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden