Binnenkijken bij...

Het prachtige rijksmonument werd vanaf 1913 gebruikt als belastingkantoor, waarna in 2019 appartementen zijn gemaakt en wij de eer hebben gehad voor Carla en Leo hun droomwoning te realiseren. 

''Het appartement was helemaal leeg en kaal, we moesten alles zelf beslissen: waar komen de wanden en de deuren, waar komt de elektriciteit?"

Het resultaat

Als uitgangspunt is de woonstijl New Classic bepaald. Een combinatie van de woonwensen van de bewoners en passend bij het bijzondere pand. De karakteristieke elementen aan de buitenzijden zijn teruggebracht in het interieur.

'Alle kamers hebben een andere kleur, zo krijgt elke ruimte een eigen identiteit.'

Door het hoge plafond oogt de woning heel ruimtelijk, maar hierdoor galmt het ook heel snel. Het grote, wollen karpet dat gecentreerd in de ruimte ligt, zorgt voor een gezellige woonkamer met een fijne akoestiek.

De reactie

Het advies was goed, gezellig en vertrouwd. Het heeft ons echt verrast! De kleur in de woonkamer en keuken hadden we bijvoorbeeld nooit zo uitgezocht en dat vonden we best spannend. We hadden dan ook de afspraak gemaakt: als we het niet mooi vinden, dan komen ze het overdoen. Maar dat is niet nodig geweest! 

'Iedereen die hier binnenkomt vindt het fantastisch!'