Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Al sinds april 1986 woont familie Coersen in een mooi hoekhuis in Venray. Hun twee kinderen zijn al een tijd uitgevlogen en dus werd het tijd voor iets nieuws.

''We waren toe aan vernieuwing, alles was een beetje versleten en het werd steeds killer in huis. Je hoefde in ons huis eerst niet voor de gezelligheid in de woonkamer te zitten.”

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur 

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Simone

Door een compleet nieuwe inrichting van Poels is het gelukt om ons interieur totaal te vernieuwen. We zochten duurzame meubels. Deze meubels moeten wat jaren meegaan en dus ook van goede kwaliteit zijn.

Het avontuur begon bij het uitzoeken van de bank.
''We begonnen bij Poels, hierna hebben we nog wat andere winkels bezocht en uiteindelijk zijn we toch weer terug bij Poels terechtgekomen.’’

De bank viel meteen in de smaak. Uit het vrijblijvende interieur advies van Simone bleek dat eetkamertafel op maat van NL Woont en eettafelstoelen Jamie ons interieur echt zouden afmaken. Bij de bank heeft Simone ook de salontafelset Bravo uitgekozen. Al dit advies hebben we natuurlijk met beide handen aangegrepen. Hieruit volgde een gehele mooie interieur styling van Simone. Ook de gordijnen, kasten vloer en muren werden aangepakt.

 

Het resultaat

We kunnen niet kiezen wat we het mooiste vinden… We vinden alles mooi. Het hele plaatje klopt. ‘’Een WOW gevoel.’’ Zo kun je het goed omschrijven.

De reactie

‘’ We voelen ons echt thuis en we zijn elke keer blij verrast als we binnenkomen.’’

Familie Coersen is uiterst tevreden over het resultaat. We voelen ons echt thuis en we zijn elke keer blij verrast als we binnenkomen. Dit dankzij het goede advies van Simone die erg goed naar onze wensen heeft geluisterd.

We hebben een fijn, warm en sfeervol huis teruggekregen waarin we ons echt thuisvoelen.

Nu zitten we eindelijk weer voor de gezelligheid op onze fijne bank.