Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Het vinden van een nieuw interieur kan een grote uitdaging zijn. Het kan een tijdrovend proces zijn om meubels en accessoires te vinden die passen bij de persoonlijke smaak en stijl. Voor de familie Willems was dit niet anders. Na jarenlang te hebben gewoond in hun oude interieur, was het tijd voor iets nieuws en moderns.

‘’Een groot voordeel: mijn man en ik vonden het beiden leuk, dat is nog eens anders geweest!’’

Na het zoeken op internet en bij vrienden en familie, kwamen ze bij Poels Wonen en Slapen terecht. Ze waren aangenaam verrast door het uitgebreide assortiment van moderne meubels. Tijdens hun eerste bezoek hebben ze vooral rondgekeken en inspiratie opgedaan.

Bij hun tweede bezoek werd Simone van Poels Wonen en Slapen hen toegewezen als adviseur. Zij luisterde naar hun wensen en stelde vragen om hun persoonlijke smaak te bepalen. Daarnaast konden ze hun eigen ideeën en moodboards delen om een beter beeld te geven van wat ze wilden. De ontwerpen die Simone voor hen maakte, waren precies wat ze zochten. Ze waren beiden enthousiast over de voorgestelde meubels en accessoires. ‘’Toen Simone ons vervolgens de ontwerpen liet zien waren we meteen enthousiast. Een groot voordeel: mijn man en ik vonden het beiden leuk, dat is nog eens anders geweest!’’

Een ander voordeel van Poels Wonen en Slapen is dat het hele pakket wordt aangeboden. ‘’Het fijne van Poels is, dat het hele pakket aangeboden wordt. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je zelf niet eens aan denkt. Daarnaast konden we nog steeds zelf bepalen hoe we het wilden.’’ Dit was voor de familie Willems belangrijk, aangezien ze hun eigen persoonlijke touch wilden toevoegen aan het ontwerp.

De samenwerking met Simone was heel prettig voor de familie Willems. Simone kwam bij hen thuis om de ruimtes te bekijken en een persoonlijk advies te geven. Het was fijn om elkaar te leren kennen en om een goed beeld te krijgen van de ruimtes waarvoor het interieur was bedoeld.

Het resultaat was een modern interieur dat perfect past bij de stijl en smaak van de familie Willems. Het was een verfrissende verandering voor de benedenverdieping, die al jaren hetzelfde was gebleven. Het was een genot om naar te kijken en om in te leven.

Kortom, het vinden van een nieuw interieur kan een uitdaging zijn, maar met de juiste hulp kan het een plezierige ervaring worden. Poels Wonen en Slapen heeft de familie Willems geholpen om hun droominterieur te realiseren. Wil jij ook je huis afmaken met de prachtige accessoires van Poels Wonen & Slapen? Kom dan naar onze winkel of maak een afspraak op onze site.

 

 

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone