Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

In maart 2020 startte de Familie Sinke de bouw van hun grote gezinswoning. Met nog zes kinderen die thuis wonen, was de wens een sfeervolle woning met veel slaapkamers en een woonkeuken.  

''Het is lekker huiselijk, ondanks de vele en grote ruimtes’’

De woonkeuken en de zitkamer zijn van elkaar gescheiden door een schuifdeur. Waardoor je twee aparte ruimtes hebt waarbij je jezelf kunt terugtrekken. Om eenheid te behouden zie je in beide ruimtes dezelfde elementen. Toch hebben beide kamers een eigen sfeer.

In de zitkamer is er gekozen voor behang, meer kleur en een andere vloer. Ook een verschil: in de zitkamer hangen inbetween gordijnen. Hierdoor blijft het licht in de ruimte, behoud je het uitzicht en creëer je tegelijkertijd een stukje geborgenheid.

Het resultaat

De hotel chique stijl zie je terug de glimmende stoffen, de luxe wandbekleding van leer en de materialen op de vloer. De zwarte raambekleding in de zwarte kozijnen zorgt voor een chique element met een stoere uitstraling.

''Overal is over nagedacht!''

''Door het advies en de hulp van een binnenhuisadviseur was het hele proces een stuk rustiger, ik zou niet weten hoe ik anders zou moeten beginnen’’


De reactie

We moesten al dingen uitzoeken terwijl er nog niks stond. De 3D-tekening was daarom erg fijn. Ze hebben ons echt goed begeleid. Lachend vult ze aan: ''De adviseur was er zo intensief mee bezig geweest, dat ze aan t eind vertelde dat het inmiddels bijna als haar eigen huis voelde!’’.