Binnenkijken bij...

 

De kerst staat voor de deur en dat betekent dat het natuurlijk weer tijd is om de kerstboom op te zetten. In deze Binnenkijken Bij mochten we een kijkje nemen bij de familie Thijssen in Horst aan de Maas. Zij hebben niet alleen de meubels gekocht bij Poels Wonen en Slapen, ook wilden ze graag meer kerstsfeer in huis. Of dat is gelukt? Lees snel verder voor het resultaat!

 

 

Modern lounge, zo kunnen we de stijl van familie Thijssen omschrijven. Warme goudtinten worden gecombineerd met licht en donkergrijze tinten. De glas-in-lood ramen en de zwarte kozijnen geven de woning een industrieel karakter. Het mag gezegd worden: je voelt je echt thuis bij de familie Thijssen.

“Na ons bezoekje aan Poels Wonen en Slapen, heeft Simone van Het Atelier van Poels een 3d-tekening gemaakt. Zo wisten we precies hoe ons nieuwe interieur eruit kwam te zien.“

 

 

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone

Het resultaat

Een gigantische kerstboom met prachtige kerstversiering is het stralende middelpunt van de serre. Naast meubels, wilden de familie ook graag kerstversiering van Riviera Maison. Denk aan kerstballen, kaarshouders, ornamenten en dienbladen met kerstaccessoires. Dit heeft Riccardo in de woonkamer en eetkamer gestyled. Wil je jouw huis ook helemaal laten stylen met accessoires? Wij helpen je graag! Bij interesse kun je contact met ons opnemen.

Rondom de kerstboom staan 2 grote ronde fauteuils in de stof velvet gold met daarnaast 2 hockers. Gaan we de woonkamer in, dan zien we daar hoekbank Julia in lichtgrijs met zwart metalen poten. De twee ronde vloerkleden zorgen voor een warme sfeer en passen goed bij de rest van het interieur. Gaan we door de deur naar de eetkamer, dan kan er direct aan tafel worden aangeschoven. De familie Thijssen heeft gekozen voor een ovale eettafel op maat met een eikenblad en kruispoot in zwart metaal.

 

 

De reactie

“We zijn enorm blij met het eindresultaat! We kunnen nu lekker loungen in onze woonkamer en genieten van de kerst. Stylist Riccardo van Poels heeft er een prachtig kerstplaatje van gemaakt. Laat de kerst maar komen!”