Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij het nieuwe kantoor van De Poels Retail Groep

Al jaren heeft onze directeur Frans Poels de wens om een gezamenlijk kantoor te creëren voor alle medewerkers van het bedrijfsbureau van De Poels Retail Groep. De kracht hiervan is dat alle afdelingen worden samengebracht. Zijn wens komt nu in vervulling. In het pand aan de Industriestraat 17 in Horst vestigt zich vanaf 5 december het kersverse kantoor van De Poels Retail Groep.

 

 

Poels Wonen en Slapen

Sjoerd

Projectleider  

Sjoerd is projectleider en weet de ideeen te vertalen in het uitvoeren. Hij geeft leiding aan het team van vakmensen van Het Atelier van Poels.

Plan een afspraak met Sjoerd

Om de werkplekken te realiseren voor de afdelingen is er behoorlijk wat voorbereiding en werk verricht. Het proces is begonnen met een bouwkundige tekening van Matrix Building Design uit Baarlo. Op basis daarvan heeft interieurspecialist Simone van Het Atelier van Poels een 3D-tekening gemaakt waarin de muren, vloeren, raamdecoratie en inrichting een goed beeld gaven van het nieuwe kantoor.

In week 35 was het zover. De bouw van het nieuwe kantoor kon beginnen! Aannemer Wanten Bouw heeft de bouwkundige werkzaamheden van dit project op zich genomen. Zij hebben het frame, oftewel de binnenwanden gebouwd en de systeemplafonds erin gemaakt. De wanden worden verbonden met glazen panelen en deuren die door Fransman Glas zijn geplaatst. “Op deze manier blijft de transparantie en openheid waarvoor wij staan als organisatie”, aldus Frans Poels.

“Aangezien we de vakmensen, materialen en meubels in huis hebben, konden we ook veel zelf doen. De vloeren, verf, behang en raamdecoratie zijn afkomstig van Het Atelier van Poels en de meubels en inrichting van Poels Wonen en Slapen. We hebben zelf de vloeren geëgaliseerd en gelegd en de plinten aangebracht. Op de foto’s zie je ook hoe we zelf hebben geverfd en behangen. Onze formule Budget Home Store XXL in Horst heeft de keuken geleverd. Onder leiding van projectleider Sjoerd heeft het team fantastisch werk geleverd!”

 

Met dank aan

De WTW en technische warmte – en koelinstallatie is door Smedts Installaties in Kronenberg geïnstalleerd. Alle databekabeling en elektrische installatie is door ETS in Maasbree aangelegd. De binnen- en buitenreclame is gerealiseerd door Josh Breukers van 22 Design uit Lottum.