Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

“Alsof je een woonkamer van een woon-magazine binnenstapt.”

Rianne heeft samen met haar vriend een huis gekocht in Blerick. Voordat ze een huis hadden, wist ze Rianne al precies wat ze wilde. Haar stijl beschrijft ze als Hotel Chique. En dat is helemaal waar. De woonkamer geeft je het gevoel van een luxe penthouse. Kijk snel verder om het resultaat te zien.

 

Poels Wonen en Slapen

Christy

Interieur adviseur 

Christy, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Christy is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Chrsty

“Voorheen lag hier een doffe grijze tegelvloer in. De meubels vielen daar helemaal bij weg. Ik wilde graag een vloer die echt bij ons past. We hebben daarom ook gekozen voor een lichte visgraatvloer. Mijn moeder zei dat ik eens moest kijken bij Poels wonen en slapen, dus vandaar ook dat we daar terecht zijn gekomen. Bij Het Atelier van Poels vond ik de visgraatvloer die ik in gedachten had. Toen ze de vloer kwamen leggen had ik nachtdienst gehad en lag ik in bed. Ik was toch wel zo nieuwsgierig naar het resultaat dat ik even uit bed naar beneden ging om te kijken hoe de vloer erbij lag.

Naast de visgraatvloer hebben we ook een hoekbank gekocht in een donkergroene velours stof. We zagen deze bank in het grijs staan in de winkel. Toen Joyce de stofwaaier liet zien, zagen we echt alle mogelijkheden. Toen we de bank besteld hadden, ging het allemaal heel snel. Deze werd snel en netjes geleverd en in elkaar gezet.

 

Het resultaat

Op de hele onder verdieping is de visgraatvloer gelegd. Zelfs op het toilet. De vloer is afgewerkt met zwarte plinten die zorgen voor een chique hoteluitstraling. De hoekbank zit heerlijk en biedt genoeg zitruimte. Je kunt er makkelijk met 5 mensen op zitten.

De reactie

De vormen en kleuren kloppen. Iedereen die je hier binnenkomt zegt: “Alsof je een woonkamer van een woon-magazine binnenstapt.” Dat is natuurlijk een groot compliment. De vloer lag er binnen 2 tot 3 dagen in. Bij Poels wonen en slapen hebben ze de juiste invulling gegeven aan onze ideeën. We zijn echt megablij met het resultaat!”