Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

“Poels heeft alles snel geleverd, ze hebben verstand van zaken en er is goed advies gegeven. ”

Sinds augustus 2021 wonen Sharon en Bas in hun eerste koophuis in Meijel. Via de oma van Sharon zijn ze getipt op Poels Wonen & Slapen. Hun stijl is modern en helemaal van nu. Ze kochten een lichte visgraatvloer bij Het Atelier van Poels en de meubels bij Poels wonen en slapen. Ze vertellen er zelf graag meer over.

 

Poels Wonen en Slapen

Tom

Specialist slapen & interrieur 

Tom is bij Poels Wonen en Slapen vooral gespecialiseerd in slapen en de woonkamer

Plan een afspraak met Tom

“We zijn in eerste instantie naar de winkel gegaan om inspiratie op te doen. Eenmaal binnen, zagen we al snel de visgraatvloer die we voor ogen hadden. Tom heeft ons hierin geadviseerd. De keuze voor een visgraatvloer is voor ons heel simpel. We wilden iets anders dan een standaard PVC-vloer. We kregen de kleurstalen mee naar huis om er nog even goed over na te denken. We wisten al snel dat deze vloer het moest worden! De vloer bestelden we in mei en in augustus werd deze al gelegd.

Bij Poels keken we ook voor meubels. Dankzij het persoonlijke advies van Tom zijn we geslaagd voor een hoekbank, salontafeltjes, een laptoptafel en een eetkamertafel met 8 eetkamerstoelen. Dit is precies naar onze smaak!

Het resultaat

Toen we voor het eerst in deze woning gingen kijken, werd de keuken afgescheiden met een bar met verwarming en lag er een beige stenen vloer in. Omdat ze een vrije doorgang wilden, heeft Bas de bar met zijn vrienden eruit gesloopt. De deuren waren onbehandeld en deze hebben we zwartgeverfd om zo een stoere uitstraling te creëren. De muren hadden een roze kleur. Niet onze smaak, dus deze hebben we direct wit geverfd.

De reactie

Poels wonen en slapen heeft alles snel geleverd, ze hebben verstand van zaken en er is goed advies gegeven. Eigenlijk kunnen we geen minpunten opnoemen. Binnen een halve dag lag de hele vloer erin. Dat is nog eens een snelle service! We hebben nog een tapijt en gordijnen nodig en wellicht nog een mooi boeket zijden bloemen van Silk-ka. We zullen daar zeker weer voor slagen bij Poels wonen en slapen en Het Atelier van Poels."