Binnenkijken bij...

“De grootste uitdaging was hoe we dit voor elkaar zouden krijgen. Alles moest worden gedaan. En het moest ook nog bij elkaar passen. “

We kijken binnen bij een bijzondere plek, namelijk bij het voormalige gemeentehuis in Grubbenvorst. Het gemeentehuis van Grubbenvorst, dat er sinds 1938 staat, is sinds 2001 niet meer in gebruik. Toen de gemeentes samen zijn gegaan, kwam het gebouw vrij en heeft Theo Clevers het met geluk gehad kunnen kopen. Hij heeft het historische gedeelte omgebouwd tot een prachtig woonhuis en 3 luxe vakantieappartementen.

“Met zo’n groot pand kwam al snel de vraag hoe we dit voor elkaar zouden krijgen. Het bouwtechnische gedeelte hadden we snel geregeld met de aannemer. Maar toen waren we er nog niet - Hoe gaan we 4 appartementen inrichten? Alles moest worden gedaan. Binnen en buitenzonweringen, gordijnen, stofferingen, vloeren en natuurlijk de meubels.

 

“Samen met Het Atelier van Poels hebben we moodboards gemaakt en vanuit daar hebben we alles ingericht.”

We zijn natuurlijk op zoek gegaan naar een lokale partij uit de regio. We zijn uitgekomen bij Poels Wonen & Slapen uit Horst a/d Maas. Het fijne aan de samenwerking was dat we één aanspreekpunt hadden, namelijk projectleider Marcel Theeuwen. Binnen Poels heb je ook Het Atelier van Poels. Samen met de styliste hebben we moodboards gemaakt en vanuit daar hebben we alles ingericht. We hebben heel goede begeleiding gekregen en het mooie is dat de dingen die we zelf niet konden verzinnen, allemaal zijn aangevuld.”

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone

 

Het resultaat

Persoonlijk vindt Theo de woonkamer de mooiste ruimte, omdat het een knusse ruimte is geworden waar hij zich volledig in kan terugtrekken. Verder is hij enorm trots op het souterrain waar oude elementen bewaard zijn gebleven. Dit zijn de gevangenisdeuren met luikjes die volledig zijn gerestaureerd. In de slaapkamer staat de nieuwe aanwinst van Poels, namelijk een nieuw boxspring met voetbord inclusief tv-lift. Hiermee kan Theo heel makkelijk met de afstandsbediening de tv omhoog en omlaag bewegen zonder uit bed te hoeven kruipen.

 

De reactie

“Dankzij de inrichting en alle keuzes die we hebben gemaakt, geeft dit huis ons een warm gevoel.”

Theo kijkt met trots terug op het eindresultaat: “Je leeft met spanning naar de dag toe dat alles wordt ingericht. Je ziet alles groeien. Als de vloeren en meubels erin zitten, dan zie je ook waarom je dit allemaal hebt gedaan. Dankzij de inrichting en alle keuzes die we hebben gemaakt, geeft dit huis ons een warm gevoel.”