Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Je ziet ze steeds vaker: piepklein wonen in vaak een duurzaam gebouwd huisje genaamd een Tiny House. Het fenomeen is na het succes in Amerika nu ook in Nederland in opkomst. Iets waar ondernemer Peters Bouw en Onderhoud uit Horst maar al te graag aan bijdragen. Het bedrijf is een project gestart om Tiny Houses te bouwen, waarbij het is begonnen met een pilot van een showmodel. Dat wekte de interesse van veel grote partijen!

Een klein huisje met een grootse inrichting: zo doe je dat!

Maar een kaal huisje heeft toch een andere uitstraling en maakt het ook moeilijk om alle mogelijkheden te zien die een Tiny House biedt. Daarom bogen wij ons over de vraag hoe je een huis met een minimaal aantal vierkante meters toch sfeervol en leefbaar kunt inrichten voor twee personen.. En dat was een uitdaging! Om te laten zien dat je op comfort niet hoeft in te leveren als je kleiner gaat wonen, hebben we het showmodel volledig ingericht: van een knusse woon- en eetkamer tot aan een ruimtelijke slaapkamer.

We hadden al gauw een industriële stijl voor ogen. Dat is eigentijds en paste goed bij de woning. Naast de inrichting hebben we ook nagedacht over het stylen van het Tiny House door middel van een carpet, verlichting en decoratie. Ons doel bij het inrichten en stylen was om echt dat huiselijke gevoel te creëren en het gezellig te maken! Niet alleen de inrichting van het huisje vormde een uitdaging, ook de korte termijn waarop dit project gerealiseerd moest worden was er een. Na minder dan een week zouden de eerste partijen komen kijken naar het showmodel. Een kwestie van snel schakelen tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf! Gelukkig hebben onze winkels een ruime voorraad, dat is onze kracht. Daardoor konden we putten uit een grote voorraad aan mooie meubelen, zodat we het Tiny House diezelfde week nog konden inrichten.

“Helemaal top werk afgeleverd! Bedankt voor de samenwerking”