Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Ook voor vakantievilla’s in het buitenland kan Poels Wonen en Slapen de volledige ontzorging op zich nemen. Denk hierbij aan vloeren, raamdecoratie en meubelen. Deze klant uit Noord-Brabant heeft sinds dit jaar hun langverwachte droom zien uitkomen: Een vakantievilla in Spanje volledig ingericht naar hun smaak. 

Deze klant is al 25 jaar klant bij Poels Wonen en Slapen en wist dus ook al snel zijn weg te vinden naar Poels voor het inrichten van zijn vakantievilla in Marbella. De villa is gelegen in de bergen van het witte wijkje Palo Alto. Het uitzicht over Marbella is werkelijk adembenemend en hier betekent vakantie vieren een rust van oase.

 

''Om dat echte vakantiegevoel te krijgen, wilden we graag de stijl van een luxueuze jacht.”

Poels Wonen en Slapen

Sjoerd

Projectleider 

Sjoerd, projectleider van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en raamdecoratie. Sjoerd helpt je graag met het maken van de juiste en komt persoonlijk bij je thuis om alles op te meten.

Plan een afspraak met Sjoerd

“Er zijn genoeg aanbieders in Marbella op het gebied van wonen en slapen, maar waarom we toch voor Poels hebben gekozen? Het gevoel bij Poels zit goed. Als het gevoel goed zit, waarom zou je dan ergens anders gaan zoeken? 

Het begon al meteen goed. Nadat we contact hadden gelegd met Poels, kregen we 1 aanspreekpunt die alles voor ons heeft geregeld. Op basis van een 3d-tekening door Het Atelier van Poels hebben we akkoord gegeven op het volledige plaatje. We waren meteen enthousiast! Sjoerd is in december naar Marbella gevlogen om alles in te meten en in april is hij teruggekomen met een eigen vrachtwagen om alle meubels te monteren, de gordijnen op te hangen, te verven en te behangen. Binnen een week was alles klaar!”

Het resultaat

“ Als je hier binnenloopt, denk je Wow! Ik ben op vakantie! ”

Het mag gezegd worden: De wens van deze familie is uitgekomen! De villa heeft een warme luxe uitstraling gekregen. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Van de Luxaflex houten jaloezieën en gordijnen met weefplooi tot aan de bank van Interliving in de woonkamer. Zelfs het behang van Arte en de boxsprings in de slaapkamer hebben die chique uitstraling. Het plaatje klopt helemaal. “Als je hier binnenloopt, denk je Wow! Ik ben op vakantie!”

De reactie

De uitdaging van deze villa zat vooral in het combineren van 2 totaal verschillende smaken. Dit heeft Tessa goed weten te tackelen door er een stijl van te maken die we allebei erg mooi vinden. Het belangrijkste is dat we ons nu echt thuis voelen in Marbella. We verheugen ons op een heerlijk wijntje met uitzicht op Marbella.

“We voelen ons nu echt thuis in Marbella.”