Blog.

Compleet interieuradvies bij Poels – Alles onder één dak

Compleet interieuradvies bij Poels – Alles onder één dak

Het inrichten van je huis kan best overweldigend zijn. Van het kiezen van de juiste vloer tot het vinden van een comfortabel bankstel dat perfect aansluit bij jouw stijl – er zijn zoveel keuzes! Bij Poels begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan interieurproducten, maar ook deskundige begeleiding zodat jij volledig ontzorgd wordt. Met de hulp van onze interieurstylisten, maak je de beste keuzes voor jouw woning, zonder stress. 

Lees verder om te ontdekken hoe Poels jouw interieur tot leven kan brengen!

 

Alles onder één dak 

Bij Poels ben je verzekerd van een complete interieurbeleving. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer die de toon zet voor je woonkamer, een comfortabel bankstel om op te relaxen, of accessoires om je interieur helemaal af te maken – wij hebben het allemaal! 

Wat jouw stijl ook is – landelijk, modern, industrieel of klassiek bij Poels vind je altijd iets dat bij je past. En het beste van alles? Onze interieuradviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Advies op maat

Het uitzoeken van nieuwe meubels of vloeren is een grote beslissing. Bij Poels hoef je dit echter niet alleen te doen. Onze interieurstylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Met hun kennis en ervaring weten ze precies hoe ze jouw wensen kunnen vertalen naar een stijlvol en praktisch interieur.

Wat kun je van onze interieurstylisten verwachten?

  • Persoonlijk advies – We luisteren naar jouw wensen en vertalen die naar een op maat gemaakt advies.
  • Creatieve oplossingen – Heb je een ruimte die moeilijk in te richten is? Geen probleem! Onze stylisten hebben talloze creatieve ideeën om je te helpen.
  • Volledig ontzorgd – Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke plaatsing van je meubels, wij begeleiden je door het hele proces heen.

Jouw interieur, onze zorg

Het inrichten van je huis hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Bij Poels zorgen we ervoor dat je volledig wordt ontzorgd, van het kiezen van je nieuwe vloer tot het plaatsen van je bankstel. Met persoonlijk advies op maat, een uitgebreid assortiment, en de nodige aandacht voor jouw specifieke wensen, maken wij van jouw huis een thuis. 

 

Plan een afspraak met onze interieuradviseurs 

Wil jij graag een nieuw interieur, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je op zoek naar die ene perfecte bank of vloer die je woonkamer helemaal afmaakt?

Stressvrij je interieur samenstellen – dat is waar wij voor staan! Bij Poels willen we dat jouw ervaring met het inrichten van je huis zo prettig mogelijk verloopt. Daarom bieden we een geheel vrijblijvend interieuradvies aan. Dit betekent dat je onze specialisten kunt raadplegen zonder dat je ergens aan vastzit.

En om het extra leuk te maken, krijg je bij dit advies ook nog een anti-stress huisje cadeau! 

 


Plan vandaag nog een vrijblijvend interieuradvies

Plan vandaag nog een vrijblijvend interieuradvies en ontvang jouw anti-stress huisje. Bij Poels helpen we je graag om jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

 

 



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…