Blog.

Tips voor de perfecte paastafel!

Tips voor de perfecte paastafel!

 

Met Pasen in het vooruitzicht is het tijd om je tafel te dekken voor een feestelijke maaltijd met vrienden en familie. Het is een geweldige gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en je tafel mooi en feestelijk te maken. Hier zijn enkele tips om je tafel er fantastisch uit te laten zien en je gasten te imponeren tijdens de paasbrunch of het paasdiner!

Begin met een schone lei Voordat je begint met het dekken van je tafel, zorg ervoor dat deze schoon is en vrij van stof en vuil. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je tafel er fris en netjes uitziet.

Kies een thema of kleurenschema Kies een thema of kleurenschema om je tafel aan te passen. Pasen is bijvoorbeeld geassocieerd met pastelkleuren, zoals roze, geel, lichtblauw en groen. Het is dus een goed idee om accessoires van Riviera Maison of Light & Living te gebruiken in deze kleuren om je tafeldecoraties en serviesgoed af te stemmen.

Serviesgoed Kies serviesgoed van de merken Riviera Maison of Light & Living dat past bij je thema of kleurenschema. Een eenvoudige witte porseleinen set werkt altijd goed en is tijdloos. Maar als je het wat feestelijker wilt maken, kun je kiezen voor serviesgoed met pastelkleuren, bloemen of andere Paas gerelateerde motieven.

Bestek en glazen Het bestek en de glazen zijn belangrijke onderdelen van de tafelsetting. Zorg ervoor dat je voldoende bestek hebt voor alle gangen en dat het past bij je serviesgoed. Hetzelfde geldt voor de glazen, zorg ervoor dat ze schoon en glanzend zijn en passen bij het type drankje dat je gaat serveren.

Bloemen en decoraties Gebruik bloemen en andere decoraties om je tafel er feestelijk uit te laten zien. Verse bloemen zijn altijd een goede keuze voor een paasbrunch of diner. Tulpen, narcissen en hyacinten zijn bijvoorbeeld perfecte bloemen voor het voorjaar en passen goed bij het thema van Pasen.

Maak het persoonlijk Maak je tafelsetting persoonlijk door naamkaartjes of menukaarten te maken voor elke gast. Dit voegt een speciaal tintje toe aan je tafelsetting en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt.

Met deze tips kun je een prachtige en feestelijke tafel creëren voor je paasbrunch of diner. Dus ga aan de slag en geniet van een heerlijk samenzijn met vrienden en familie!

 Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…