Blog.

Bespaar energie met slimme elektrische bediening voor je raamdecoratie

Bespaar energie met slimme elektrische bediening voor je raamdecoratie

Wist je dat door je huis slim in te richten je comfortabeler, veiliger en energiezuiniger kan wonen? Door te kiezen voor bijvoorbeeld elektrische raamdecoratie maak je jouw leven in huis een stuk aangenamer. En bovenal: het is makkelijk en snel. Ideaal!  In deze blog zetten we alle voordelen van elektrische raambekleding in de winter voor je op een rijtje.

 

Bepaal zelf waar en wanneer je raamdecoratie open of dicht moet

Laat je raamdecoratie meebewegen op jou woon- en leefritme. Ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals plafondramen. Maar ook mensen die houden van gemak is dit écht een uitkomst. Kijk je tv en schijnt de zon in je ogen? Of word je wakker en wil je weten wat voor weer het buiten is? Met één druk op de knop bestuur je jouw raamdecoratie. Op elk moment van de dag kun je dus jouw raambekleding bedienen en aanpassen op je licht- en privacybehoefte − zelfs als je met vakantie bent!

Door gordijnen en zonwering automatisch te sluiten op de momenten dat je van huis bent, lijkt jouw woning altijd bewoond. Behalve praktisch is elektrische raamdecoratie ook veilig: er zijn geen koorden, waardoor huisdieren en kinderen niet verstrikt kunnen raken.

Opties voor elektrische bediening voor je raamdecoratie

Je raambekleding kun je automatiseren met de Powerview® Automation voor Luxaflex® en Bliss® Motorisation voor NL Label producten. Het enige wat je voor Luxaflex® hoeft te doen is PowerView® programmeren met de PowerView® app op je smartphone of tablet om al je producten af te stellen, of het nu gaat om een enkel raam of je hele woning. Voor NL Label producten maak je eenvoudig verbinding via Bluetooth. Met dit gemak verbeter je direct de energie-efficiënte in huis. Door de constante afstemming op licht en weersomstandigheden in de winter, hou je optimaal rekening met het tegenhouden van kou en binnenlaten van warm zonlicht. 

Stijlvol energie besparen met Duette® Shades Architella

In onze blogs over isolerende raamdecoratie vertelden we je al over de energiebesparende impact van raamdecoratie en de bijzondere werking van Duette® Shades. Ben je fan van deze zonwering, vraag je interieuradviseur dan ook eens naar de Duette® Shades Architella. Deze hebben een dubbele cel en isoleren hierdoor extra. Hiermee houd je het warmteverlies via ramen, dat kan oplopen tot maar liefst 50%, zeker tegen! Dankzij het intelligente design van Duette® Shades Architella kan dit percentage met bijna de helft worden verminderd. Kies je hier ook voor een stof met aan de binnenkant een metalen coating dan levert je dit de meeste energiebesparing op. 

Heb je een vraag of wil je een demonstratie van elektrische bediening? Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek de verschillende mogelijkheden. In ons energiebesparing magazine lees je meer tips over het besparen van energie met slimme vloer- en raamoplossingen.  Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…