Blog.

Oktober Woonmaand: Maak samen met Poels je woondromen waar

Oktober Woonmaand: Maak samen met Poels je woondromen waar

De herfst is begonnen en dat betekent maar één ding: het is Oktober Woonmaand! Deze maand staat helemaal in het teken van wonen, interieurinspiratie en het creëren van jouw ideale thuis. Bij Poels Wonen & Slapen helpen we je graag om je woondromen werkelijkheid te laten worden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een comfortabele boxspring of inspiratie zoekt voor een compleet nieuwe woonstijl, wij staan voor je klaar.

 

Maak je huis herfstproof bij Poels Wonen & Slapen

De dagen worden korter en kouder, en we brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Dit maakt het de ideale periode om je huis gezelliger en comfortabeler te maken. En waar kun je beter beginnen dan bij Poels Wonen & Slapen? Met onze nieuwe collectie zorgen we ervoor dat je huis helemaal klaar is voor de herfst!

 

 

Comfort voor de koude nachten

De koelere nachten zijn aangebroken, en dat zorgt ervoor dat we verlangen naar een warme, knusse slaapkamer. Dit is het perfecte moment om je slaapkamer extra comfortabel te maken. Ontdek onze collectie en creëer een warme, rustgevende plek waar je heerlijk kunt ontspannen.Voeg zachte plaids en leuke kussens toe voor een extra warme sfeer. Zo wordt jouw slaapkamer een heerlijke plek om de nacht door te brengen, maar ook om te ontspannen met een goed boek op een frisse herfstdag.

 

 

Binnenkijken bij: Fenny & Stefan

Voor inspiratie kun je binnenkijken bij Fenny en Stefan, die met hulp van onze stylist Simone hun woning volledig hebben vernieuwd. Simone creëerde een prachtig interieur die perfect past bij de landelijke stijl. Het resultaat is een stijlvolle, maar ook knusse en gezellige woning waar Fenny en Stefan volop van kunnen genieten. Wil je weten hoe hun woondroom werkelijkheid werd? Bekijk dan hun complete verhaal. 

 

 

 

Plan je bezoek en maak jouw woondromen werkelijkheid! 

Ben je klaar om jouw huis herfstproof te maken met de prachtige collectie van Poels Wonen & Slapen? Plan dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Zij staan klaar om je te helpen met inspiratie en persoonlijk advies. 

Kom langs in onze showroom, ontdek de nieuwste herfsttrends en laat ons je helpen om van je huis een warm en gezellig thuis te maken. 

 

 

 



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…