Blog.

Woontrend 2021: curvy pastels

Woontrend 2021: curvy pastels

In de aanloop naar 2021 blikken we maar al te graag vooruit: nieuwe trends waar we zin in hebben! Fris je interieur op met de vrolijke kleurcombinaties in de trend curvy pastels.

De basis van deze trend is rustig. Een naturel achtergrond in mooie aardetinten zorgt voor een geborgen gevoel. Door deze aan te vullen met een mix van pastelkleuren en knalkleuren als geel, oranje, roze en blauw ontstaat er een speels effect. Opvallende meubels of decoratie worden kunstwerken op zich. Een ruimte met een echte wow-factor! Betreft meubels kun je binnen de curvy pasteltrend alle kanten op. Natuurlijke materialen als hout, rotan, linnen en klei zien we in veel collecties terug. Een beetje shimmer voeg je toe met goud, fluweel en keramiek.

Ronde vormen

Asymmetrisch, rond, ovaal en vrije vormen: we kunnen niet om de trend heen. Komende herfst doen vooral de teddy en bouclé stoffen het goed, naast bestaande trend fluweel. Heerlijk warm en zacht! Ook hier geven de ronde vormen een mooi contrast tegen een lichte achtergrond. Je kunt het zo bont maken als je zelf wil. Houd je het kleurgebruik ton-sur-ton dan vormen alle vormen en kleuren met elkaar samen.

    

Zachte pastels

De pastelkleuren in combinatie met strakke, eenvoudige meubels en een naturel kleur bruin past goed bij de Scandinavische woonstijl, al jaren een inspiratiebron. De perfecte balans tussen strakke lijnen en organische vormen komt hierin mooi tot zijn recht. Het heeft een rustgevende werking en verhoogt het gevoel van welbehagen dat we ook zien in trend als wabi sabi en eenvoud.

     lazyload

Meer inspiratie

Ben je benieuwd hoe je nieuwe trends in jouw interieur toepast? Kom naar onze winkel voor een persoonlijk interieuradvies! Loop binnen of maak een afspraak via onze website.Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…