Interliving.

Interliving beweegt met jou mee

Wij helpen je kiezen voor ontspanning. Interliving biedt een ruime keuze aan opties voor de relaxfauteuil van je dromen. Dankzij de verstelbare hoofdsteun, talrijke instellingen van rugleuning en lendensteun, aanpasbare zitdiepte en zithoek en ergonomische armsteunen is het comfort enorm. 

Interliving geeft vorm aan tafelen

De focus op wat belangrijk is, dat maakt het tafelconcept van Interliving.

Met een groot aanbood aan maatwerkmogelijkheden maakt Interliving tafels van hoogwaardige materialen die niet alleen heel mooi zijn maar ook nog eens heel praktisch.

De eetkamertafel is een van de plekken in huis waar het gezin samenkomt en de dag wordt besproken. Het is dan ook van belang dat de tafel naar uw persoonlijke wens is en dat is precies waar Interliving voor staat. Door het grote aanbod in maten, kleuren en materialen zit uw nieuwe tafel er (bijna) altijd tussen!

Poels Wonen en Slapen
 

Stel uw eigen unieke tafel samen

Heeft u een bepaalde tafel in gedachte? Geen probleem voor Interliving, de mogelijkheden zijn eindeloos! Om te komen tot de ideale eettafel denken onze interieurspecialisten graag met u mee over de vorm, grootte, afwerking en materialen. Zo kan het bijvoorbeeld praktisch zijn om te kiezen voor een ronde eettafel op het moment dat de ruimte beperkt is, of juist voor een rechte tafel met een eetkamerbank. Ook is er een uitschuifbare eettafel in de collectie waarbij u in een handomdraai extra zitplaatsen creëert.

 

Kies de ideale vorm en maat van uw eettafel

Uw wensen en voorkeuren staan centraal. Onze interieurspecialisten kunnen aan de hand van uw wensen en gebruik een advies geven over de vorm van het blad. De collectie van Interliving bevat rechte tafels, ronde tafels, ovale tafels en zelfs bootvormige tafels. Iedere tafel heeft zijn eigen voordelen en geven allemaal hun eigen beleving. Alle vormen zijn beschikbaar in diverse afmetingen.

 
Poels Wonen en Slapen 

Kies de dikte en randafwerking

Er zijn veel mogelijkheden om het blad persoonlijk te maken met een eigen randafwerking. Denkt u bijvoorbeeld aan recht, organisch, verjongd, afgeronde hoeken, en zo zijn er meer mogelijkheden. Ook is het tafelblad verkrijgbaar in diverse diktes. Een dikker tafelblad in combinatie met een standaard randafwerking, geeft wat meer body aan de tafel. Kiest u voor een verjongde randafwerking, dan is een dunner tafelblad mooier.

 

Kies uw favoriete eettafelpoot

Niet alleen het blad is bepalend voor de uitstraling van uw tafel. Er zijn 9 soorten poten om uw tafel stijlvol en praktisch op hoogte te brengen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een kruispoot, rechte poot, spinpoot of U-poot in eiken of noten of gepoedercoat zwart. Wat is uw stijl?

Poels Wonen en Slapen

Kies uw materiaal en kleur

Het tafelblad is verkrijgbaar in eikenhout, notenhout en HPL. Hout kan worden afgewerkt in lak of olie, beide in 6 verschillende kleuren. HPL is verkrijgbaar in 8 verschillende uitvoeringen. Zo kunt u, met alle mogelijkheden uw ideale eettafel samenstellen.

 

 

De toppers van Interliving

per pagina

Zo ziet Interliving eruit in huis

Toon je interieur aan Poels

Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen

Een koppel zit aan tafel met een verkoper. Ze praten en drinken een kopje koffie.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Poels Wonen & Slapen streeft naar een excellente service. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat wij uw meubel bezorgen en daarna, beantwoorden onze servicemedewerkers graag uw vragen. Zij ondersteunen u graag tijdens alle fases van uw aankoop. Vraagt u ons gerust, wij staan voor u klaar.

Plan een afspraak