Luxaflex.

De beste binnenzonwering voor elk interieur vind je in de collectie van Luxaflex®

Ons assortiment 

  • Duette Shades
  • Shutters
  • Horren
  • Rolgordijnen
  • Roman Shades
  • Jaloerziën 
  • Luxaflex PowerView
  • En nog veel meer!

 

Luxaflex® The Art of Window Styling bij Het Atelier van Poels 

Ongeacht je interieursmaak of budget, bij Luxaflex® vind je altijd raambekleding op maat die perfect bij jouw wensen past!

In onze Luxaflex® afdeling krijg je deskundig advies van onze specialisten. Onze mensen zijn op de hoogte van de laatste trends en denken graag mee met uw wensen, vervolgens komen onze specialisten bij u meten en installeren om ervoor te zorgen dat jij het juiste product voor de juiste situatie kiest.

De unieke producten van Luxaflex® zoals de Duette, Plissé en Silhouette Shades, vouwgordijen, horren en zonwering kunnen tegenwoordig worden gecombineerd met de Luxaflex PowerView SmartHome om uw ervaring nog mooier te maken!

Kies uit de nieuwste trends: van klassiek tot ultramodern, kies wat bij jou past,of het nou gaat om de woonkamer, badkamer of speelkamer. Luxaflex® heeft voor iedere ruimte een oplossing!

Luxaflex Powerview 

Of je nu fan van home automation (huisautomatisering) bent óf nog maar net aan de slag gaat: je kunt een persoonlijke ervaring voor je hele woning creëren door PowerView® Automation te integreren met compatibele systemen voor een slim huis.

Met de PowerView® Hub kun je de PowerView®-functies integreren met de meeste populairste systemen op de markt. Bij elk huisautomatiseringsregelsysteem verloopt de integratie anders. Raadpleeg de specifieke gebruiksrichtlijnen en -voorschriften om PowerView® te integreren met compatibele huisautomatiseringssystemen.

Ontdek de mogelijkheden

 

Luxaflex blogs

Creëer jouw droomhuis met duurzame interieurkeuzes
Fris het voorjaar in
ZO KIES JE OP MAAT GEMAAKTE MEUBELS DIE ÉCHT BIJ JE INTERIEUR PASSEN

 

Kom voor een totale inrichting van je interieur naar het Atelier van Poels

Met een keuze uit meer dan 10.000 ideeën in een inspirerende ruimte creëren we jouw droominterieur! Doe inspiratie op uit meer dan 10.000 ideeën en laat je inspireren door onze stijlkamers en uitgebreide collectie raamdecoratie en vloeren.

Maak samen met een van onze stylisten een moodboard en ontdek jouw eigen woonstijl. Ontvang gratis interieuradvies met een persoonlijk plan voor je droominterieur. Ontdek de totaal oplossingen die het Atelier kan bieden

Lees Meer >