Voel je thuis,
bij Poels.

U bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.

Poels | Wonen & Slapen

Poels heeft alles in huis om van jouw woonkamer een droomkamer te maken. Van banken tot relaxfauteuils, bekijk onze webshop voor nog meer inspiratie.

Een slaapkamer moet een plek zijn waar je echt tot rust komt. Poels heeft de meest uitgebreide slaap collectie van Limburg. Kom naar de winkel voor persoonlijk slaapadvies.

Ontdek ons assortiment

Wij zijn de grootste en mooiste woonwinkel van Limburg en wij hebben alles in huis om van jouw huis je thuis te maken! Van bankstellen tot vloeren onze adviseurs helpen jou graag verder met het maken van de juiste keuzes.

 

Kom voor een totale inrichting van je interieur naar het Atelier van Poels

Met een keuze uit meer dan 10.000 ideeën in een inspirerende ruimte creëren we jouw droominterieur! Doe inspiratie op uit meer dan 10.000 ideeën en laat je inspireren door onze stijlkamers en uitgebreide collectie raamdecoratie en vloeren.

Maak samen met een van onze stylisten een moodboard en ontdek jouw eigen woonstijl. Ontvang gratis interieuradvies met een persoonlijk plan voor je droominterieur. Ontdek de totaal oplossingen die het Atelier kan bieden

Lees Meer >

10.000 m2 vol
wooninspiratie

Trends volgen elkaar steeds sneller op en wonen wordt steeds meer mode. Poels Wonen & Slapen speelt daar erg actief op in met een prachtige winkel in Horst, niet voor niets de Mooiste en grootste Woonwinkel van Limburg. Naast inspirerende woonideeën is er een heel actueel en gevarieerd assortiment. Tal van woonconcepten staat opgesteld in de 10.000m2 grote woonwinkel.

 

Lees onze inspirerende blogs

Het Atelier van Poels: de perfecte keuze voor hoogwaardige zonwering
Waarom is een hor een musthave voor elk huis of appartement?

Onze klanten vinden ons top

Waardering
100%

We hebben bij Poels een boxspring gekocht, wat er is afgesproken is men nagekomen. Een goede verkoper die Tom, heeft goed advies gegeven, ook de levering en het plaatsen is heel goed verlopen. Leuke monteurs en hebben ook al het verpakkingsmateriaal meegenomen. We geven zeker het advies om eens bij Poels binnen te lopen.

Profile image
Abe
Waardering
100%

Wij kwamen bij Poels meubelen voor relaxstoelen eetkamertafel met stoelen en een leuke kast , we werden door Antal geweldig geadviseerd en geholpen, om vooral een goede keuze te maken , wat goed gelukt is ! We kijken uit naar de dag dat de nieuwe meubels afgeleverd worden .

Profile image
Math
Waardering
100%

Wij zijn bij Poels supergoed geholpen door Wouter! Hij luisterde aandachtig, dacht vervolgens mee met wat wij graag wilden en nam de tijd om met ons door de winkel te gaan. Hij liet ons allerlei dingen zien die we anders waarschijnlijk niet tegen waren gekomen. Wij zijn naar huis gegaan met een mooie eettafel set en komen binnekort zeker terug voor meer!

Profile image
Maureen
Waardering
100%

Vandaag een eetkamertafel gekocht bij Poels in Horst. Altijd vriendelijk personeel. Normaal helpt Corien ons altijd. Nu zijn we door Wouter geholpen. Echt top! Bedankt voor deze professionele en zeer vriendelijke hulp.

Profile image
Martijn
Waardering
100%

We zijn bij de firma Poels door de heer Schatorjé fantastisch geholpen. Hij denkt met je mee en oplossingsgericht. Onze aankoop beviel uiteindelijk niet en onze ‘klacht’ werd serieus werd genomen en hebben een geweldig alternatief hiervoor kunnen uitzoeken. Chapeau voor de fijne en menselijke benadering. De klant is hier nog koning(in)???? De manier waarop de klant, wij dus, serieus werden genomen en er met ons mee werd gedacht. En de manier waarop we worden ontvangen. Je wordt door alle medewerkers gezien en dat voelt fijn. Een lekker kopje koffie en eigen gebakken cake staat op je te wachten. Klasse!

Profile image
Rien
Waardering
100%

Prima en accuraat geholpen door Simone bij onze keuze van een dressoir en kasten voor onze woonkamer.

Profile image
Henk

Heerlijke koffie vers gezet!

Wij snappen als geen ander dat een bezoek aan onze showroom betekent dat je op je gemakt wilt rondkijken. Even ontspannen in onze koffiecorner met een kopje versie koffie hoort daar natuurlijk ook bij! (laat je inspireren)

Plan een afspraak

Volg ons op social media!