Voel je thuis,
bij Poels.

U bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.

Poels | Wonen & Slapen

Poels heeft alles in huis om van jouw woonkamer een droomkamer te maken. Van banken tot relaxfauteuils, bekijk onze webshop voor nog meer inspiratie.

Wonen

 
Wonen | Poels Wonen en Slapen

Een slaapkamer moet een plek zijn waar je echt tot rust komt. Poels heeft de meest uitgebreide slaap collectie van Limburg. Kom naar de winkel voor persoonlijk slaapadvies.

Slapen

 
Slapen | Poels Wonen en Slapen
 

Kom voor een totale inrichting van je interieur naar het Atelier van Poels

Met een keuze uit meer dan 10.000 ideeën in een inspirerende ruimte creëren we jouw droominterieur! Doe inspiratie op uit meer dan 10.000 ideeën en laat je inspireren door onze stijlkamers en uitgebreide collectie raamdecoratie en vloeren.

Maak samen met een van onze stylisten een moodboard en ontdek jouw eigen woonstijl. Ontvang gratis interieuradvies met een persoonlijk plan voor je droominterieur. Ontdek de totaal oplossingen die het Atelier kan bieden

Lees Meer >
 

10.000 m2 vol
wooninspiratie

Trends volgen elkaar steeds sneller op en wonen wordt steeds meer mode. Poels Wonen & Slapen speelt daar erg actief op in met een prachtige winkel in Horst, niet voor niets de Mooiste en grootste Woonwinkel van Limburg. Naast inspirerende woonideeën is er een heel actueel en gevarieerd assortiment. Tal van woonconcepten staat opgesteld in de 10.000m2 grote woonwinkel.

 

Lees onze inspirerende blogs

Hoe zorg je voor een rustgevende slaapkamer?
De toegevoegde waarde van vloerkleden in jouw thuis
Breng de lente in huis: van feestelijke paastafel tot smakelijke verrassing!

Onze klanten vinden ons top

Waardering
100%

Afgelopen week zijn we langs geweest bij Poels in Horst, bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet en uiteindelijk geholpen bij het kiezen van een eerste bank. Gea vertelde ons duidelijk wat er mogelijk was, en dat was veel.. Samen met Gea zijn we gaan kijken naar welke banksamenstelling aan onze wensen zou voldoen. Goed en duidelijk advies met als uitkomst een bank naar onze wensen (kleur, materiaal en afmetingen), kortom.. top service!

Profile image
Dennis
Waardering
100%

Wij zijn bij Poels supergoed geholpen door Wouter! Hij luisterde aandachtig, dacht vervolgens mee met wat wij graag wilden en nam de tijd om met ons door de winkel te gaan. Hij liet ons allerlei dingen zien die we anders waarschijnlijk niet tegen waren gekomen. Wij zijn naar huis gegaan met een mooie eettafel set en komen binnekort zeker terug voor meer!

Profile image
Maureen
Waardering
100%

Na een paar oriënterende bezoeken en vragen aan Wouter, werden we door hem goed geholpen. Dit had als resultaat dat we een mooi nieuw interieur uitgezocht hebben. Onze dank hiervoor.

Profile image
Jan
Waardering
100%

Wij kwamen bij Poels Wonen en Slapen omdat we onze kamer helemaal wilden vernieuwen. We werden zeer goed geadviseerd door Twan en hij nam er ook royaal de tijd voor. Daardoor heel leuk geslaagd. Alles werd heel netjes afgeleverd. Het is een erg leuke, mooie, nette zaak. Lekkere koffie met cake. Ook hele mooie decoraties. Altijd leuk om er eens binnen te lopen.

Profile image
Wilma
Waardering
100%

Vorige week een relaxstoel uitgezocht en besteld. Dankzij de goede hulp van Gea hopen wij over een aantal weken heerlijk te kunnen relaxen.

Profile image
Herman
Waardering
100%

Wij kwamen bij Poels meubelen voor relaxstoelen eetkamertafel met stoelen en een leuke kast , we werden door Antal geweldig geadviseerd en geholpen, om vooral een goede keuze te maken , wat goed gelukt is ! We kijken uit naar de dag dat de nieuwe meubels afgeleverd worden .

Profile image
Math
Waardering
100%

We hebben hier een grote bank en 2 relax stoelen gekocht en zijn zeer goed geholpen door Gea ze heeft overal erg goed verstand en we zijn een hele tijd bezig geweest om alles uit te zoeken en men neemt hier ook echt de tijd voor de klant.

Profile image
Jacqueline
Waardering
100%

2de kerstdag bij Poels meubels gekocht. Een scherpe prijs en gratis thuisbezorgd. Heel goed geholpen en fijne adviezen door Gea. Wij komen zeker weer terug en onze dochter ook.

Profile image
Wil
Waardering
100%

Vanmorgen onze bestelling ontvangen. Goed geregeld. Houden zich aan de afspraken. Bij het uitzoeken van de bank en stoelen geholpen door Tom. Nam hiervoor royaal de tijd.

Profile image
Truus
Waardering
100%

Goed en prettig geholpen door Gea bij de keuze van relaxfauteuil van De Toekomst

Profile image
Theo
Waardering
100%

Fijne winkel prachtige meubels en we zijn zeer prettig geholpen en snel geslaagd, perfect bedankt ook voor de lekkere koffie met cake. Bedankt Debby voor de perfecte voorlichting.

Profile image
Annemie
Waardering
100%

Bij het zoeken naar een bankstel met specifieke eigenschappen heeft Debbie ons goed begeleid, en zonder opdringerig te zijn ons de juiste bankstellen aangewezen, en alle tijd genomen. Ook de koffie en de heerlijke cake zijn niet te versmaden. We gaan terugkomen voor kussentjes ed. om de tegoedbon te verzilveren.

Profile image
Elly
Waardering
100%

Onlangs Poels Wonen/Slapen bezocht om nieuw woonkamermeubilair uit te zoeken. Vriendelijke adviseur/verkoopster Antal met meer dan voldoende kennis en inlevingsvermogen om goede adviezen te geven en tot een goede keuze te komen. Tot een volgende keer…..

Profile image
Har
Waardering
100%

Bij Poels wonen / slapen heeft Gea ons begeleid bij de aankoop van een bed. Uitvoerige, vrijblijvende uitleg met een vriendelijkheid op ten top. Hier zie je dat de verkoopster het verschil maakt!

Profile image
Wiet
Waardering
100%

Wij kwamen bij Poels meubelen voor relaxstoelen eetkamertafel met stoelen en een leuke kast, we werden door Antal geweldig geadviseerd en geholpen, om vooral een goede keuze te maken, wat goed gelukt is! We kijken uit naar de dag dat de nieuwe meubels afgeleverd worden.

Profile image
Math

Heerlijke koffie vers gezet!

Wij snappen als geen ander dat een bezoek aan onze showroom betekent dat je op je gemakt wilt rondkijken. Even ontspannen in onze koffiecorner met een kopje versie koffie hoort daar natuurlijk ook bij! (laat je inspireren)

Plan een bezoek

Volg ons op social media!