Binnenkijken bij...

 

Sinds juni 2021 woont de familie Vissers in een levensloopbestendige woning in Grashoek die ze zelf hebben laten bouwen. De woning voorziet in alle gemakken. Zo zijn de slaapkamer en de badkamer op de begane grond te bereiken via de woonkamer. Voor de meubels en gordijnen hebben ze gekozen voor Poels en het Atelier van Poels.

 

 

“Hoe we bij Poels terecht zijn gekomen? Midden in de coronatijd was het onmogelijk om naar de winkel te gaan om meubels uit te zoeken. Poels adverteerde met “Persoonlijk advies aan huis”.

Hoe we bij Poels terecht zijn gekomen? Midden in de coronatijd was het onmogelijk om naar de winkel te gaan om meubels uit te zoeken. Poels adverteerde met “Persoonlijk advies aan huis”. Dat was ideaal, omdat we zo meteen konden zien wat er mogelijk was. Tom en Simone zijn hier geweest om een beeld te schetsen van de situatie.

 

 

 

Normaal gesproken zijn we erg veilig in onze keuzes, omdat we het wel willen maar niet goed weten waar we moeten beginnen. Het begon allemaal met een foto van Pinterest. Die foto hebben we aan Tom en Simone laten zien met daarbij de opdracht dat ze hun gang mochten gaan. Dezelfde dag zijn we nog naar Poels gegaan om het idee uit te werken. Binnen een uur stonden we buiten en was alles geregeld.

 

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone

Het resultaat

Dankzij de groene muren heeft het interieur een frisse Scandinavische uitstraling. De slaapkamer is ingericht met een comfortabele tweepersoons boxspring en een op maat gemaakte kledingkast. De gordijnen zijn lichtdoorschijnend en zorgen ervoor dat er toch nog genoeg licht naar binnenkomt. We zijn erg blij met de keuze voor de bank. In eerste instantie zochten we een hoekbank, maar deze bank is toch net wat praktischer.

 

De reactie

“Alles is probleemloos geleverd en dat in de Coronatijd! Dankzij het advies van Tom en Simone wisten we precies wat we wilden."

We kunnen nu weer jaren vooruit. Het is zeker de moeite waard om eens je eigen ideeën uit handen te geven.