Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Rötjes young plants is een toonaangevende leverancier van uitgangsmateriaal in de boomkwekerijsector. De medewerkers komen veelal uit Oost-Europa speciaal naar Nederland om hier te werken. Even na het werk terug naar huis zit er niet in. Om de medewerkers een goed en fijn thuis te bieden, hebben de broers Rötjes een nieuwbouwproject opgeleverd met 20 woningen die elk een capaciteit bieden voor 6 personen. Voor de inrichting hiervan is hij in contact gekomen met verkoopdirecteur Peter Dirix van de Poels Retail Groep. De wens was een degelijke, eigentijdse inrichting waar het gezellig is om samen te zijn.

“ Zelfs het leveren en plaatsen van keukens is mogelijk bij de Poels Retail Groep. ” - Tobias Rötjes

In samenwerking met Budget Home Store XXL Horst zijn de woonkamers, eetkamers, keukens en slaapkamers ingericht. Alles is gemaakt van stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Het interieur oogt warm en sfeervol en de eettafel met stoelen nodigen uit om samen aan tafel te ontbijten of te dineren. Alle woningen zijn geschikt voor 6 personen. Naast het samenzijn na het werk, is een goede nachtrust ontzettend van belang. Er is daarom gekozen om de slaapkamers te voorzien van kwalitatieve bedden. 

Maar dat is niet het enige: Nadat ik Peter de vraag had gesteld of het ook mogelijk is om keukens te leveren en te plaatsen, werd dit direct opgepakt. Er wordt echt met je meegedacht! De prijs - kwaliteit verhouding is gewoon goed. Een groot pluspunt in dit project is het hebben van 1 aanspreekpunt.