BKS Meubelen.

BKS Meubelen Made in Holland

Kwaliteitsmeubelen van Nederlandse bodem. BKS Meubelen heeft de mooiste meubelen in eiken- of notenhout, met oog voor detail en gevoel voor ambacht. De allerlaatste trends, van modern tot klassiek: BKS meubelen heeft een uitgebreide collectie met veel mogelijkheden in maatwerk.

KWALITEIT OP MAAT

De collectie van BKS Meubelen bestaat uit diverse meubelen. Van eetkamertafels tot kasten en van salontafels tot dressoirs. Alle meubelen zijn van uitstekende kwaliteit om jarenlang van te genieten. BKS Meubelen staat in de showroom bij Poels Wonen | Slapen op de begane grond. 

MIX & MATCH MET BLADEN EN ONDERSTELLEN

Een eetkamertafel moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Het moet passen in je interieur en bij je eigen stijl. Daarom is het zo fijn dat je bij ons zelf jouw eigen tafel samenstelt.

TAFEL OP MAAT: STAPPENPLAN 

We beginnen bij de basis van de vorm van de tafel, namelijk rechthoekig, rond of ovaal. Je hebt keuze uit een afgeschuind of recht blad. Vervolgens komen we bij de dikte van het blad en de uitgebreide mogelijkheden van de tafelonderstellen. Wil je een robuust onderstel of juist wat fijner, opvallend of liever eenvoudig. Je kunt natuurlijk zelf de maatvoering, afwerking en kleur kiezen. Wij snappen dat een tafel op maat maken de nodige vragen met zich meebrengt. De adviseurs van Poels Wonen | Slapen helpen je daarom graag verder!

Poels Wonen en Slapen

Zo ziet BKS Meubelen eruit in huis

Toon je interieur aan Poels

Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen

Een koppel zit aan tafel met een verkoper. Ze praten en drinken een kopje koffie.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Poels Wonen & Slapen streeft naar een excellente service. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat wij uw meubel bezorgen en daarna, beantwoorden onze servicemedewerkers graag uw vragen. Zij ondersteunen u graag tijdens alle fases van uw aankoop. Vraagt u ons gerust, wij staan voor u klaar.

Plan een afspraak