Blog.

Neem een duik bij Poels Wonen & Slapen

Neem een duik bij Poels Wonen & Slapen

Bij Poels Wonen en Slapen willen we jouw winkelervaring naar een hoger niveau tillen en daarom zetten we graag een stap extra.

Duik in het nieuwe seizoen met Poels Wonen en Slapen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons assortiment uitbreiden met een gloednieuw zwembad! Ontspan en geniet van de zomer terwijl je onze meubels en accessoires uitprobeert in een unieke setting. Bij Poels Wonen en Slapen willen we jouw winkelervaring naar een hoger niveau tillen en we hopen dat ons nieuwe zwembad daarbij helpt.

Door een zwembad met Relaxruimte aan te bieden, is een bezoek aan Poels Wonen en Slapen een unieke ervaring die je elders niet kunnen vinden.

Wij vinden het belangrijk dat u volledig uitgerust bent voor de aankoop van een meubel.

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen waarom wij ervoor hebben gekozen om een zwembad te openen. Onze belangrijkste reden is de klanttevredenheid kan vergroten. Door een zwembad te bieden, kunnen wij een unieke ervaring bieden die klanten elders niet kunnen vinden. Dit kan klanten aantrekken en helpen om terugkerende klanten te worden.

Een ander voordeel van het hebben van een zwembad is dat het kan helpen om de merkidentiteit van de winkel te versterken. Door zich te profileren als een plek waar klanten kunnen ontspannen en genieten van de zomer, zo onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Bovendien kan het openen van een zwembad de winkel ook in staat stellen om nieuwe klanten aan te trekken die niet noodzakelijk op zoek zijn naar meubels of accessoires. Bijvoorbeeld, mensen die op zoek zijn naar een plek om te zwemmen tijdens de zomermaanden, kunnen worden aangetrokken door het zwembad en uiteindelijk klant worden van de winkel.

01 juni openen wij ons zwembad, Kom snel langs en maak een plons in onze nieuwe aanwinst!Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…