width=

De slaapkamer

Wat is dé plek waar je echt tot rust komt? De slaapkamer. Bij Poels Wonen & Slapen hechten we veel waarde aan een goede nachtrust en alles daaromheen. We hebben dan ook alles voor jouw droomslaapkamer, van boxspring tot linnenkast tot commode, Poels Wonen & Slapen heeft het.

A world of dreams

Onze collectie slaapkamermeubelen is zeer uitgebreid en ook helemaal naar wens te maken door zelf te bepalen welke kleur jij het mooist vindt of bepaal hoe groot jij de linnenkast wilt hebben. Bij Poels Wonen & Slapen ben jij de baas over het product! 

In onze ruim opgezette winkel is een divers aanbod te vinden vol mooi aangeklede slaapkamers. Onze slaapspecialisten helpen u vervolgens naar uw droomslaapkamer. Onder het genot van een kopje versgemalen koffie en huisgemaakte cake laat onze slaapspecialist u alle zien welk product het beste voldoet aan uw wensen. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u van op maat gemaakt advies.  

Wil je een stoere slaapkamer met een industrieel karakter of kies juist voor een landelijke look, in ons assortiment ga je het allemaal vinden. 

- Een wisselende collectie slaapkamermeubelen

- Hoge kwaliteit materialen.

- Laat je inspireren door de artikelen in onze webshop, of bekijk het assortiment in onze winkel en kom gezellig langs.

 

Combineren met het Atelier van Poels
Ga je de slaapkamer aanpassen? Pak hem dan gelijk helemaal aan en kies voor de vloeren en raambekleding van het Atelier van Poels! Bij het Atelier van Poels is een breed en diep en helemaal naar wens te maken. Ben je een persoon die altijd koude voeten heeft? Kies dan voor de heerlijke vloerbedekking in de slaapkamer, dit is gelijk goed isolerend! 

De raambekleding van het Atelier van Poels bestaat uit een uiteenlopend aanbod van volledig verduisterende gordijnen tot houten jaloerziën van Luxaflex. Wil je meer weten over het Atelier van Poels of wil je een informerend gesprek met een van onze stylisten? Klik dan hier

 

Nog meer inspiratie?
Wil je graag nog wat extra inspiratie opdoen? Kijk eens op onze socials! Dagelijks plaatsen we de leukste content over de laatste trends, nieuwste producten of gewoon eens lekker ter inspiratie.

 

Een koppel zit aan tafel met een verkoper. Ze praten en drinken een kopje koffie.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Poels Wonen & Slapen streeft naar een excellente service. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat wij uw meubel bezorgen en daarna, beantwoorden onze servicemedewerkers graag uw vragen. Zij ondersteunen u graag tijdens alle fases van uw aankoop. Vraagt u ons gerust, wij staan voor u klaar.

Plan een bezoek