Binnenkijken bij...

De prachtige zijden bloemen van Silk-Ka zijn vanaf nu te bewonderen in 7 salons van Huizenaar Kappers. De wens van Huizenaar? Meer beleving en het thuisgevoel creëren in het interieur van de salons. Onze storemanager Tom nam het project met beide handen aan en ging aan de slag met een plan. Meer weten over deze samenwerking? Lees dan snel verder.

 

“Tom heeft dit project snel en goed uitgevoerd met Corien. De interieurs van de salons hebben nu meer het gevoel dat je thuiskomt. Dit gevoel wil ik graag overbrengen aan mijn klanten.”

Poels Wonen en Slapen

Tom

Storemanager

Tom, storemanager van Poels Wonen en Slapen is specialist in het geven van advies op het gebied van wonen en slapen. Tom helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een nieuwe bank, eethoek of boxspring.

Plan een afspraak met Tom

Het plan – Het opfleuren van de interieurs
Om ervoor te zorgen dat het interieur van de salons meer beleving kregen, heeft Tom samen met styliste Corien gekozen voor de zijden bloemen van Silk-ka. Corien ging aan de slag met het samenstellen van de boeketten en het kiezen van de vazen. Deze eyecatchers zijn vervolgens in de salons op de balie, in de etalage en bij de wasbakken geplaatst. Daarnaast heeft ze accessoires uitgekozen die goed passen bij de wens van Huizenaar. Zo zie je bijvoorbeeld in salon Centrum een gezellig plaid met kussens op de bank.

De reactie – Frank Huizenaar

“Tom heeft dit project snel en goed uitgevoerd met Corien. De interieurs van de salons hebben nu meer het gevoel dat je thuiskomt. Dit gevoel wil ik graag overbrengen aan mijn klanten.”

 

Neem snel contact op 

Benieuwd wat we voor jouw zaak of horecagelegenheid kunnen betekenen? Neem dan snel contact op en laat je inspireren door onze prachtige showroom en verrassen door onze adviseurs. Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van interieur. Vloeren, gordijnen, meubelen en accessoires. Wij hebben alles in huis om van jouw omgeving een warm thuis te maken.

Interesse? De kop koffie en versgebakken cake staan voor je klaar!

Tel: (077) 398 75 55
Mail: communicatie@poels.nl
Website: poelsretailgroep.nl