Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Op een uitstekende locatie, op loopafstand van het winkelcentrum van Panningen, ligt deze royale, geheel onderkelderde twee-onder-een-kap-woning. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en open haard. Middels de openslaande deuren aan de achterzijde is het ruime terras te bereiken. Familie van der Linden woont met veel plezier in deze woning. Benieuwd waarom zij voor Poels en het Atelier van Poels hebben gekozen? Lees dan snel verder en kijk binnen!

 

"Mijn broer had in het verleden goede ervaringen met Poels Wonen en Slapen en hij raadde ons aan om daar eens een bezoekje aan te brengen.''

Hoe we bij Poels terecht zijn gekomen? We waren eigenlijk een beetje uitgekeken op onze oude meubelen. Deze meubelen waren 20 jaar oud, maar nog in goede staat en niet versleten, dus hebben we ze goed door kunnen verkopen aan familie. Mijn broer had in het verleden goede ervaringen met Poels Wonen en Slapen en hij raadde ons aan om daar eens een bezoekje aan te brengen.

 

Toen we eenmaal bij Poels binnen waren, heeft Simone van Het Atelier van Poels ons goed geholpen. We twijfelden over de kleur van de meubelen, gordijnen en de kleur voor de muur. Omdat we niet overhaast een keuze wilden maken, stelde Simone voor om eerst bij ons thuis te komen om de situatie te zien, zodat ze goed advies kon geven. We zijn hier heel blij mee geweest, want er werd echt met ons meegedacht. Die persoonlijke aandacht maakt echt het verschil!

 

Om een lichte en warme sfeer te creëren is er voor de ramen gekozen voor witte houten jaloezieën van Luxaflex. Jaloezieën zijn ideaal om zelf de privacy en lichtinval in je huis te bepalen. Dankzij de op maat gemaakte overgordijnen wordt het zonlicht tegengehouden en is er geen inkijk van buitenaf. Voor de overgordijnen is gekozen voor een vlinderplooi, oftewel een dubbele plooi. Als je kiest voor een vlinderplooi wordt de plooi twee keer gevouwen in plaats van één keer. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en is tevens een goede isolatie.

Kijken we naar de woonkamer dan hebben we gekozen voor bank Viper in een lichtgrijze stof, relaxfauteuil Suze in donkergroen leder, salontafelset Iris en vloerlamp Adeta in het zwart. Salontafel Cammon en tv-dressoir Ettic zorgen ervoor dat het geheel klopt. In de eetkamer staat een eetkamertafel die niet nieuw is aangeschaft, maar door de poten zwart te verven is de eetkamertafel meer van deze tijd en past het beter bij de rest van het interieur. Simone dacht goed mee en kwam met deze tip. Een creatieve oplossing waar we heel blij mee zijn!  

Onze ervaring met Poels? Er is tijdens het gehele traject goed meegedacht door Simone, zonder aan te dringen op het kopen van meubelen of raamdecoratie. Het kleuradvies, het inmeten en het bezorgen van de meubelen is vakkundig gedaan door de vriendelijke medewerkers van Poels Wonen en Slapen. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en je weet niet goed waar je moet beginnen, neem dan zeker eens kijkje bij Poels. Wij komen snel terug voor een kop koffie met Simone en misschien zelfs voor nieuwe accessoires.

 

 

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone