Media & Downloads.

Bekijk onze folder

Bekijk hier onze folder en zie direct welke mooie aanbiedingen wij momenteel hebben en laat je inspireren.

Vind je weg door onze woonwinkel

Poels Wonen en Slapen is de mooiste woonwinkel Limburg en met meer dan 10.000maan woon en slaap inspiratie is er altijd iets te vinden wat bij jou past. Bekijk onze interactieve plattegrond. Zo kan je precies zien waar jouw favoriete producten te vinden zijn. Klik op je favoriete merk en bekijk het aanbod.

Beide
Begane grond
Eerste etage
Download de plattegrond

Ons lookbook

Of je nu jouw woonkamer een nieuwe look wilt geven, op zoek bent naar een nieuwe vloer of je nieuwbouwhuis helemaal moet inrichten, voor alle drie is inspiratie nodig! Je hebt vast al een aantal wensen, maar soms is het gewoon lastig om deze wensen om te zetten naar een concrete invulling of goed interieurplan. Daarom heten wij jou van harte welkom in Het Atelier bij Poels, waar je samen met jouw persoonlijke stijladviseur je eigen stijl ontdekt. En wat jouw woonsmaak ook is - modern, landelijk, klassiek, industrieel, romantisch of basic - bij elke stijl geven wij een passend interieuradvies.

Laat zien

 

 

 

Poels Wonen & Slapen in beeld

Poels bedrijfsvideo

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan. Dat geldt ook voor trends in onze branche. Bij ‘Poels Wonen & Slapen’ spelen we daar op in door actief en creatief onze collecties samen te stellen. Het nieuwste design wordt gecombineerd met vertrouwde merken. Daarnaast hebben we meer dan 10.000 m2 aan woon, slaap en interieuradvies onder één dak voor jouw droominterieur. Daarmee zijn we een van de grootste in Nederland.

Project Clevers

In opdracht van de Familie Clevers uit Grubbenvorst heeft Poels Wonen & Slapen en het Atelier van Poels de complete inrichting gedaan voor het prachtige monumentale pand in Grubbenvorst. Van meubels tot vloeren alles is voor hun geregeld. Interesse in een gepersonaliseerd interieur advies neem contact met ons op.

Project COX Aardbeien

In samenwerking met COX aardbeien, Budget Home Store en het Atelier van Poels is dit prachtige project gerealiseerd voor arbeidsmigranten. Budget Home Store is niet alleen de bewuste woonwinkel voor consumenten maar ook voor grote woonprojecten.