Over Poels.

Wij zijn Poels

Poels staat altijd klaar voor elke klant en is sympathiek en heeft een no-nonsense houding. Wij werken hard, zijn eerlijk en oprecht en we laten je graag op je gemak voelen.Samen met jou creëren we een sfeervol thuis. Onze medewerkers werken met veel passie met als doel een unieke ervaring creëren door al je zintuigen te prikkelen. Een bezoek aan Poels is iets speciaals en wij willen maar een ding voor jou: de kwaliteit van het leven vergroten.

Poels is meer dan een meubelzaak, Poels heeft namelijk alles onder een dak om van jouw huis je thuis te maken. Door jaren lange ervaring en kennis neemt Poels je bij de hand en laat je een thuis zien waarvan je zelf nog niet van durfde te dromen. Voor alles is heeft Poels een oplossing en neemt je bij de hand en creëert een leefwereld waarin iedereen zich thuis voelt.

Een interieuradviseur zit aan tafel met een man om de woonwensen te bespreken. Ze drinken een kopje koffie.

Hier staan wij voor

Samen met de klant een sfeervol thuis creëren.

Dit willen wij bereiken

Een leefwereld creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Al ruim 50 jaar dé specialist

Poels is al meer dan 50 jaar jouw specialist in wonen en slapen! Waar Poels in 1968 klein begon is het anno 2021 een waar begrip in Zuid Nederland met alles voor jouw thuis!

Alle kennis die wij in al die jaren hebben opgedaan willen wij graag met jou delen om samen een droominterieur te creëren.

Oktober 1968

Oktober 1968

Er werd een begin gemaakt met een meubelzaak. Oorspronkelijk was Poels een bouwonderneming met ambities. In oktober 1968 werd een meubelfabriek opgekocht compleet met halffabrikaten. Deze halffabrikanten werden afgewerkt en verkocht. De verkoop liep buiten verwachting goed en er werd door geproduceerd. Poels was een nieuwe naam in de Nederlandse meubelwereld.

Oktober 1975

Oktober 1975

De showroomoppervlakte groeide snel van 1500, 3500 tot 5000m2. Steeds meer meubelen van Poels vonden hun weg naar tevreden consumenten. Poels bleef een familiebedrijf waar trots gewerkt werd aan de uitbouw van het bedrijf, en met succes.

1988 - 2004

1988 - 2004

In 1988 zijn er 11 mensen werkzaam in de binnen-en buitendienst. Het bedrijf vierde vol trots het 20 jarig jubileum met drukbezochte Open Dagen. In die jaren wordt het bedrijf geleid door L.W. Poels en zijn zoon Frans Poels. Het assortiment groeide ook door, er werd een mooie slaapafdeling geopend. Het bedrijf realiseerde in deze periode een uitbreiding van de winkel naar 10.000 m2. Een serieuze speler in meubelwereld.

Oktober 2016

Oktober 2016

Na een heel ingrijpende verbouwing van voorgevel en winkel werd Poels Meubelen - Poels Wonen | Slapen. In de enorme showroom kan de klant genieten van een geweldig assortiment met tal van concepten en merken. Poels Wonen | Slapen werkt samen met 200 collega meubelzaken in Europa en koopt gezamenlijk een geweldige collectie meubelen in tegen topprijzen. Medio december 2016 opent Poels Wonen | Slapen het nieuwe logistiek centrum van meer dan 3500m2. Hier wordt de gehele logistieke afhandeling geregeld voor zowel Poels Wonen | Slapen als ook voor de partners Budget Home Store XXL Horst, Heerlen en Nijmegen. Anno 2017 zijn er ongeveer 70 medewerkers werkzaam binnen de Poels Retail Groep.

September 2019

September 2019

Het nieuwe logistieke centrum van de Poels Retail Groep is klaar voor gebruik. Het logistieke centrum, gelegen aan de Fabrieksstraat, heeft in totaal een oppervlakte van 7000m2. Dankzij deze uitbreiding kan in de toekomst heel Zuid-Nederland snel beleverd worden vanuit Horst. Als toevoeging is er ook een speciaal afhaalcentrum geopend voor consumenten en collega retailers, waarbij ze de mogelijkheid hebben om spullen zelf af te halen.

Januari 2020

Januari 2020

Het Atelier van Poels is geheel vernieuwd. Naast een officiële Luxaflex® Gallery shop en een Shutters & Shutters shop, heeft ook het interieur een metamorfose gekregen. In juni 2019 is het inspirerende hart van Poels Wonen | Slapen verhuisd en uitgebreid naar de Industriestraat 17. Poels Wonen | Slapen is anno 2020 een modern familiebedrijf waar persoonlijk advies en service nog steeds als vanouds hoog in het vaandel staat.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team vol specialisten die je helpen met het creëren van jouw droominterieur. Doen waar je goed in bent vinden wij belangrijk bij Poels, daarom hebben al onze verkopers een eigen specialiteit. Ontdek wie het beste bij jou past.

Bekijk ons team

 

Persoonlijk advies is belangrijk en daarvoor is aandacht nodig. Wij maken daarom graag alle tijd voor je. Maak direct een afspraak met jouw favoriete verkoper.

Een drietal werknemers van Poels Wonen & Slapen zitten samen met hondje Joy.

Heerlijke koffie vers gezet!

Wij snappen als geen ander dat een bezoek aan onze showroom betekent dat je op je gemakt wilt rondkijken. Even ontspannen in onze koffiecorner met een kopje versie koffie hoort daar natuurlijk ook bij! (laat je inspireren)

Plan een bezoek

Volg ons op social media!