Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Het gevoel van Poels Wonen | Slapen, dat zat goed!

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratiespecialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

 

Poels Wonen en Slapen

Charlotte

Interieur adviseur

Interieuradviseur Charlotte is bij Het Atelier van Poels vooral gespecialiseerd in raamdecoratie, maatwerk gordijnen en vloeren.  

Plan een afspraak met Charlotte

Het resultaat

Nieuwsgierig naar het eindresultaat, gingen we op bezoek bij deze familie in het Limburgse dorp Ittervoort. Wegens het werk van mevrouw is de familie verhuisd van Beesel naar Ittervoort. Ze zijn gaan wonen in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht over een akkerlandschap met bosgebied. Eenmaal hartelijk ontvangen, werd er een rondleiding gegeven door de woonkamer, eetkamer en keuken. Hierna mochten we een kijkje nemen op de bovenverdieping en zolder.

De reactie

‘Over de kwaliteit van het advies en afwerking zijn we zeer positief. We hadden een mooie tafel gezien bij een andere meubelwinkel die Poels met een flinke korting voor ons heeft besteld. ‘