Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Van een oude boerderij naar een stoer, energieneutraal huis.

Vorig jaar rond deze tijd kregen Peter en Monique de sleutel van hun prachtige huis in Hegelsom. Alhoewel het er toentertijd toch wat anders uitzag. De voorgevel en de twee zijgevels zijn de enige twee delen van het huis die zijn blijven staan, de rest van de oude boerderij kreeg een hele metamorfose. Met heel veel passie, kennis en hulp vanuit alle kanten gingen zij dit avontuur aan.

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Simone

Het resultaat

Na een verbouwing van een klein half jaar is niet alleen het huis aangepakt, maar ook het interieur heeft een ware make-over gekregen. De verbouwing is gedaan door het Atelier van Poels in samenwerking met Wijnhoven uit Horst, wie een binnenhuisadviseur is uit de regio Horst, Venlo en Panningen. Voor Peter was het erg belangrijk dat het huis energieneutraal werd. Om dit voor elkaar te krijgen zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en is het huis voorzien van tripleglas. Tot slot is ook de isolatie tot achter de komma in orde en is het huis voorzien van een warmtepomp. ‘Duurzaamheid is in mijn beleving de toekomst, en zo hoeven we natuurlijk geen energiekosten meer te betalen’ aldus Peter.

De meubels zijn afkomstig uit de winkel van Poels wonen & Slapen. Zo is er onder andere een ronde eettafel geplaatst met een stalen onderstel en robuuste houten blad.

Poels Wonen en Slapen Poels Wonen en Slapen

De reactie

Het was een lange zit, een huis verbouwen en een volledig nieuw interieur maar Peter en Monique zijn erg blij dat ze deze keuze hebben gemaakt. Hun huis is nu volledig energieneutraal en hiermee klaar voor een groene en schone toekomst. Ook het interieur is helemaal naar wens en helemaal van deze tijd.

We vroegen Peter om een tip te geven aan mensen die vastlopen. ‘Klop bij de juiste bedrijven aan voor advies. Daarom zijn wij samen gaan werken met Wijnhoven Horst. We hebben heel veel gebouwd op gevoel en relaties. We geven het vertrouwen en krijgen het ook terug.’Poels Wonen en Slapen

Monique

Klant

Monique houdt van rustig, rustiek en niet te gek. En dat zien we ook terug in het huis. De rustige, aardse kleuren in combinatie met stoere materialen als staal en geleefd hout maken dit huis tot een sfeervol geheel. Een plek waar je helemaal tot rust komt. De PVC vloeren hebben een betonlook. Dit ziet er niet alleen stoer uit, door het onderhoudsvriendelijke materiaal is het ook nog eens ideaal in een huis met kinderen. De vloer hebben ze doorgetrokken in de hal. Hier is de stoere, stalen trap naar boven ook mee bekleed. Zo zorgen ze voor eenheid in het huis en trekken ze de stijl van beneden door naar boven.