Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Het eindresultaat is verbluffend geworden!

Het huis waarin Philip en Marjolein al ruim twintig jaar wonen kon wel wat sfeer gebruiken, vond het stel. Ze besloten de hulp in te roepen van Het Atelier van Poels voor het realiseren van een passend interieur. Het buitengevoel naar binnen halen, dat was de droom van Philip en Marjolein. Het fijne gevoel en plezier dat hun tuin hen al jarenlang gaf, bleek de doorslag om hun interieur grondig aan te pakken. We nemen je mee naar hun reis van woondroom tot droominterieur!

 

We vroegen Philip en Marjolein allebei een eigen moodboard te maken met items die zij graag terugzien in het interieur. Dit is altijd een goede en directe manier om de woonwensen nog duidelijker in kaart te brengen. Van welke stijl hou je, en welke kleuren passen daarbij? Het geeft de adviseur tevens een goed beeld van de verschillen tussen twee partners.

 

Poels Wonen en Slapen

Simone

Interieur adviseur

Simone, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Simone is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.  

Plan een afspraak met Simone

Het idee is duidelijk. Simone gaat aan de slag met het ontwerp. In het geval van Philip en Marjolein een 3D-ontwerp, waardoor ze bijna levensecht samen het interieur konden bepalen. Marjolein: “Hoewel we inbreng hadden in het ontwerp, hadden we dit nooit zelf bedacht. De plek van de meubels, de grote kastenwand en ruime zithoek in het ontwerp gaven direct dat wow-effect. Toch was het ook fijn dat we tijdens het advies konden bijschaven en veranderingen aanbrengen. Het is echt ons ontwerp geworden.”

Het resultaat

Het interieur van Philip en Marjolein is een mix van hun eigen stijlen, geadviseerde producten en nieuwe ideeën. Vooral het afgescheiden woongedeelte met grote leefbank en open haard vormt een fijne plek om je terug te trekken. Ze zijn blij met het advies: “Het is echt een all-in concept. Je wordt geheel ontzorgd, maar blijft ondertussen overal bij betrokken”, vertelt Marjolein.

Poels Wonen en Slapen Poels Wonen en Slapen

De reactie

“In vier weken zagen we de benedenverdieping gestaag veranderen in ons droominterieur. Op advies zijn een goede stukadoor en schilder eerst aan de slag gegaan, vervolgens konden de vakmannen de vloer leggen. Een secuur werk, de visgraatvloer die over de gehele benedenverdieping loopt. Erna de plinten, de gordijnen die waren geconfectioneerd en het behang. Het eindresultaat is verbluffend geworden.”