Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

“Poels heeft een mooie winkel met een ruime keuze aan meubelen en accessoires. ”

Toen deze familie uit Venray zich ging oriënteren voor nieuwe meubelen, gingen ze daarvoor in eerste instantie naar woonwinkels in Weert en Roermond. Daar zagen ze een bankstel en vanaf dat moment begon de oriëntatie naar soortgelijke bankstellen. Toen ze uiteindelijk werden getipt op Poels Wonen en Slapen, besloten ze daar gelijk een kijkje te nemen en met succes!

 

Poels Wonen en Slapen

Christy

Interieuradviseur 

Christy, interieur adviseur van Het Atelier van Poels is specialist in vloeren en interieuradvies. Christy is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen of bekijkt woonprogramma’s.

Plan een afspraak met Christy

Eigenlijk dachten we niet meteen aan Poels Wonen en Slapen. Dat is eigenlijk wel apart, omdat het toch wel dichtbij ligt. Pas toen mijn zusje zei dat ze eerder goed is geslaagd bij Poels, besloten we om daar toch maar eens te gaan kijken. 

 

In de showroom zagen we de Aila hoekbank. Daar werden we meteen verliefd op. Aangezien de muren in onze woonkamer een lichte groentint hebben, zochten we een bank die daar ook goed bij past. De laptoptafel en salontafel geven de zithoek net die industriële touch. Op de eerste verdieping van de winkel viel ons oog op eetkamertafel Samuel. Dit is een prachtige ovale tafel met 6 verschillende eetkamerstoelen. Dit vonden we er zo leuk uit zien, dat wilden we ook! Een ovale tafel geeft toch meer het gevoel van samenzijn. 

Het resultaat  

Op de weg naar buiten liepen we door Het Atelier van Poels waar Christy aangaf dat ze ook raambekleding konden verzorgen. Dit zette ons wel aan het denken. Christy liet ons de mogelijkheden zien van diverse gordijnen en duettes. Ze stelde voor om eerst bij ons de situatie te bekijken om daarna een advies te geven over de raambekleding. Zo gezegd, zo gedaan. Christy kwam kijken en gaf het advies om dezelfde gordijnen te hangen in de keuken en woonkamer. De gordijnen hebben een geel/blauwe messingdraad die zorgt voor een warme, bijna gouden uitstraling. Voor de woonkamer is gekozen voor fopstroken. Om de inkijk van buitenaf te beperken, is er gekozen voor Luxaflex duettes.

De reactie 

Poels heeft een mooie winkel met een ruime keuze aan meubelen en accessoires. We zijn netjes geholpen en goed geadviseerd. Christy kwam hier voor het juiste advies in raambekleding. Bij Poels werken keurige mensen die goed werk leveren. Een prettig bijkomend punt is dat we qua prijs tot elkaar zijn gekomen. Poels is zeker een bezoekje waard! 

 

''We zien kwaliteit over kwantiteit, en dat kwaliteit vaak net iets duurder is hoort erbij. Het moet naar onze zin zijn.''