Poels Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Begin september is deze familie uit Swolgen bij Poels op bezoek geweest. In eerste instantie puur ter inspiratie maar al snel werd duidelijk dat Poels Wonen & Slapen wel eens de plek kon zijn om te slagen!

 

"Eenmaal binnen vielen de bloemen van Silk-ka flowers al snel op. Een prachtig boeket dat net door Corien was gemaakt viel bijzonder goed in de smaak.''

De familie woont al ruim 35 jaar in het prachtige pand, welke al diverse keren verbouwd is. De landelijke woonkamer is ruim met plek voor maar liefst 10 personen. Wat deze ruimte extra mooi maakt is het lichtinval, de ramen rondom zorgen voor een mooie lichte woonkamer.

Corien is bij de familie langsgegaan voor stylingadvies. Eenmaal op locatie wist ze precies hoe ze de puzzelstukjes op zijn plek kon laten vallen en laten we eerlijk zijn, de foto’s spreken voor zich! Wat de juiste accessoires kunnen doen voor dit interieur!

 

''We werden bij binnenkomst gelijk prettig opgevangen en we konden in alle rust rondkijken.''

Toen we eenmaal die mooie vaas zagen, vroegen we naar de mogelijkheden en die waren echt top! Corien bood aan bij ons thuis te komen kijken omdat we niet helemaal helder hadden wat we nou precies wilden, dus heeft ze ons alle zorgen ontnomen en voor een prachtig resultaat gezorgd! We zijn heel blij! Absolute aanrader!

Poels hield ons netjes op de hoogte van alles, deden geen dingen zonder onze toestemming, alles ging in goed overleg. Het was een fijne ervaring.Wil jij ook je huis afmaken met de prachtige accessoires van Poels Wonen & Slapen? Kom dan naar onze winkel of maak een afspraak op onze site.

 

 

Poels Wonen en Slapen

Corien

Accessoirespecialist 

Corien, Accessoiresspecialist van Poels Wonen & Slapen is specialist in het stylen van accessoires. Corien is altijd bezig met het stylen van alles en iedereen.

Plan een afspraak met Corien