Blog.

Back to Work: Creëer Jouw Ideale Ontspanningsplek met Poels Wonen & Slapen

Back to Work: Creëer Jouw Ideale Ontspanningsplek met Poels Wonen & Slapen

Nu de zomervakantie langzaam achter ons ligt, wordt het tijd om je weer klaar te maken voor een terugkeer naar de dagelijkse routine, of dat nu school of werk is. Na een lange dag wil je niets liever dan thuis kunnen ontspannen. De één wil een gezellige leeshoek, terwijl de ander het liefst languit op de bank ligt met een goed boek of serie. Wat je ontspanning ook is, je hebt meubels nodig die je helpen met dat comfort te bereiken. 

Wil je weten hoe je jouw perfecte ontspanningsplek kunt creëren? Lees dan snel verder!

1. Comfortabele fauteuils voor optimale ontspanning

Een goede fauteuil is het begin van iedere ontspanningsruimte. Bij Poels Wonen & Slapen vind je een breed scala aan stoelen, van zachte stoffen tot leer en met verschillende stijlen die passen bij jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een ruime, luxe fauteuil waarin je heerlijk kunt zitten met een kop thee of koffie na een lange werkdag. Een goed voorbeeld is de Ethan fauteuil van Interliving, verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding en ontworpen voor ultiem comfort – perfect om in te ontspannen na een drukke dag.

2. De perfecte bank voor ontspanning 

Voor degenen die liever languit liggen dan zitten, is een fijne bank een must. Zoek je iets waar je samen met je gezin op kunt relaxen, of een compacte bank voor in de studeerkamer? De banken bij Poels Wonen & Slapen combineren comfort en stijl. Bijvoorbeeld Bank Maud, ontworpen met heerlijke relaxfunctie. Het perfecte plekje voor een Netflix-marathon of een gezellig gesprek.

3. Accessoires die het afmaken

Details maken het verschil! Zachte plaids, kussens met mooie texturen en gezellige theelichten kunnen je interieur echt tot leven brengen. Ze zorgen niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een persoonlijke touch in je ontspanningsplek. Bij Poels Wonen & Slapen vind je allerlei accessoires die jouw ruimte net dat beetje extra geven.

 4. Het juiste licht voor de juiste sfeer

Verlichting wordt vaak onderschat als het gaat om het creëren van de juiste sfeer. Maar verlichting kan een sfeer maken of breken. Kies voor zachte, warme verlichting die een rustgevend effect heeft. Bij Poels Wonen & Slapen vind je prachtige lampen die je kamer direct gezelliger maken.

5. Rustgevende slaapkamer: het belang van een goed bed

We kunnen er niet omheen: goed slapen is de ultieme vorm van ontspanning. En dat begint met een goed bed. Of je nu op zoek bent naar een stevig matras of een boxspring, bij Poels Wonen & Slapen hebben we het allemaal. Een aanrader is de Kampen boxspring van NL slaapt, bekend om zijn hoge comfort en perfecte ondersteuning. Na een lange dag kun je hier heerlijk in wegzakken en weer helemaal opladen voor de volgende dag.


Kom langs bij Poels Wonen & Slapen en ontdek hoe je jouw thuis kunt omtoveren tot de ultieme ontspanningsplek!

 



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…