Blog.

Beleef een Feestelijk Openingsweekend op 9 & 10 december!

Beleef een Feestelijk Openingsweekend op 9 & 10 december!

Het is tijd voor een feestelijk openingsweekend bij Poels Wonen & Slapen! Wij zijn nu nog druk bezig met de verbouwing en op 9 & 10 december is het moment eindelijk daar om onze vernieuwde winkel met jullie te delen. We hebben ons best gedaan om een inspirerende ruimte te creëren die jouw winkelervaring naar een hoger niveau tilt.

Dit om ervoor te zorgen dat onze winkel niet alleen een plek is om te winkelen, maar een bestemming waar je inspiratie kunt opdoen en de nieuwste trends kunt ontdekken. We zijn verheugd om onze deuren voor jou te openen, zodat je de verandering zelf kunt ervaren.

 

 

Tijdens dit feestelijke openingsweekend nodigen we je uit om te genieten van 10.000 m2 aan meubels en accessoires. Bovendien presenteren wij hier voor het eerst onze nieuwste collectie ‘Passe Partout’. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde bank, een stijlvolle eettafel of eetkamerstoelen, we hebben een diverse selectie samengesteld die voldoet aan jouw behoeften en stijlvoorkeuren. Kom naar ons openingsweekend op 9 & 10 december en laat je inspireren door de prachtige ontwerpen en voel hoe de nieuwe sfeer van Poels je verwelkomt in een wereld van comfort en stijl.

Wat kun je verwachten?

Als bedankje voor jou toewijding, hebben wij een goed gevulde goodiebag voor je samengesteld. Geniet van enkele exclusieve geschenken, als dank voor het vieren van dit openingsweekend met ons. Bovendien staat er een barista voor je klaar met heerlijke koffie en een kok met smaakvolle hapjes, om je te verwelkomen terwijl je geniet van sfeervolle muziek, de nieuwste trends ontdekt en de perfecte items voor jouw huis uitkiest.

 

Kom jij op 9 & 10 december de opening met ons vieren? Breng je beste vriend, je partner, je familie of je buurman mee om dit speciale moment met ons te delen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens dit feestelijke weekend bij Poels Wonen & Slapen!

 

 

 Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…