Blog.

Creëer een warme sfeer in je huis tijdens de donkere dagen met Poels

Creëer een warme sfeer in je huis tijdens de donkere dagen met Poels

Met de donkere dagen voor de deur, is het weer tijd om je huis op te fleuren en een gezellige sfeer te creëren. Bij Poels hebben we een prachtige collectie aan lampen & interieuraccessoires van Light & Living en warme kussens van Claudi, die je huis warmte en comfort brengen.

 

Verlichting voor lange winteravonden

Verlichting is essentieel tijdens de lange winteravonden. De nieuwste collectie lampen van Light & Living bij Poels biedt een breed scala aan opties. Van elegante staande lampen tot stijlvolle hanglampen en sfeervolle tafellampen. Deze lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtige decoratieve stukken die een vleugje stijl toevoegen aan elke kamer. Met verschillende ontwerpen en materialen vind je zeker de perfecte verlichting die past bij jouw interieur en persoonlijke stijl.

 

Gezelligheid in stijl

Naast verlichting is het toevoegen van warme accenten aan je interieur cruciaal voor het creëren van een gezellige ambiance. De collectie warme kussens van Claudi, beschikbaar bij Poels, biedt een scala aan zachte en luxueuze kussens in verschillende kleuren en texturen. Of je nu kiest voor weelderige fluwelen kussens of knusse gebreide kussens, deze toevoegingen zorgen voor een comfortabele en uitnodigende sfeer in elke kamer.

 

Versterk de warmte met kleur

Bovendien kun je met het gebruik van warme kleuren een extra dimensie van gezelligheid en comfort toevoegen aan je interieur. Bij Poels moedigen we het gebruik van rijke en uitnodigende kleuren aan om de warmte van je huis te versterken tijdens de koude wintermaanden. Kies bijvoorbeeld voor diepe tinten zoals robijnrood, mosterdgeel en smaragdgroen voor je kussens en decoratieve accenten om een gevoel van luxe en warmte toe te voegen aan elke ruimte.

Combineer deze warme kleuren met de prachtige lampen van Light & Living, die subtiel licht verspreiden en een gezellige gloed creëren. Door het gebruik van warme tinten in je verlichting, zoals zacht goud en koper, kun je een rustgevende en huiselijke sfeer creëren die perfect past bij de lange, knusse avonden die voor ons liggen.

Plan je bezoek vandaag nog en laat ons je helpen om de perfecte sfeer te creëren voor dit winterseizoen. Of je nu advies zoekt over kleurgebruik, interieuraccessoires, gordijnen, banken of meer, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Breng dit seizoen warmte in huis en omarm de gezelligheid van de winter met onze prachtige collecties en inspirerende ontwerpen.



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…