Blog.

Een Smart Home met Luxaflex® Powerview®

Een Smart Home met Luxaflex® Powerview®

Je gordijnen openen en sluiten vanuit je bed of luie stoel? Met de slimme Luxaflex® PowerView® bediening kan het. Ervaar de perfecte lichtinval en het dagelijkse gemak van PowerView® met één druk op de knop. We vertellen je in deze blog meer over het comfort van een slim huis met automatische PowerView® bediening.

Met PowerView® van Luxaflex®pas je raamdecoratie automatisch aan naar jouw wensen. Stel je voor dat op elk moment van de dag steeds de perfecte sfeer gecreëerd wordt. Je hoeft PowerView® alleen maar te programmeren zodat het automatisch te werk gaat. Dit doe je bijvoorbeeld met je smartphone of tablet of door gebruik te maken van de PowerView® app.

     

PowerView® onthoudt je voorkeuren

Het PowerView® systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis. Zo kun je jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur openen en bij bedtijd weer dichtdoen zonder er zelf een hand naar uit te steken. Met de programmeerfunctie maak je bovendien eenvoudig gepersonaliseerde scènes aan. Koppel het automatisch openen van de raamdecoratie bijvoorbeeld aan de zonsopkomst. Een heerlijk begin van je dag!

Bedien PowerView® zoals jij dat wil

Met de PowerView® Pebble® remote of de wandhouder, kun je je raamdecoratie met een druk op de knop bedienen. Voor optimaal gemak kies je de PowerView® Hub. Deze onthoudt je voorkeuren en biedt via de app onder meer scènes waardoor raamdecoratie met je meebeweegt. Het is bovendien mogelijk de Hub te koppelen met andere Smart Home systemen.

De voordelen van PowerView®:

Bediening:gemotoriseerd systeem met verschillende bedieningsmogelijkheden: wandcontroller, remote, smartphone of tablet.
Slim:PowerView® Automation is aan te sluiten op verschillende Smart Home systemen, bijvoorbeeld Google Assistant, Apple Homekit, en Amazon Alexa.
Persoonlijke voorkeurinstellingen en flexibel:automatische aansturing afhankelijk van eigen wensen en gedrag.
Installatie:batterijvoeding, dus geen draden trekken.
Veiligheid:voorkom koordbediening en daarmee gevaarlijke situaties voor kinderen.
Inbraakpreventieve werking:bij afwezigheid kan bewoning gesimuleerd worden.
Op maat:volledig afgestemd op Luxaflex® producten en gebruikerseisen, wij kunnen alles verzorgen.
Elegant:de Pebble® afstandsbedingen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur. Bovendien hoor je de bediening niet.
Toepasbaar op veel raamdecoratie:PowerView® aangestuurde producten zijn Luxaflex®Rolgordijnen,Plissé Shades,Duette® Shades,Silhouette® Shades,Twist® Rolgordijnen, Vouwgordijnen Elegant Wonen,Houten Jaloezieën,Horizontale Jaloezieën(16 en 25 mm),Verticale Jaloezieënen Gordijnen.

     lazyloadPoels Wonen en Slapen

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…