Blog.

15% korting op alle PVC vloeren en de gehele collectie gordijnen van NL Label!

15% korting op alle PVC vloeren en de gehele collectie gordijnen van NL Label!

De feestdagen brengen niet alleen warmte en gezelligheid, maar ook geweldige kortingen bij Het Atelier van Poels! Van 16 december tot en met 7 januari ontvang je maar liefst 15% korting op onze hoogwaardige PVC vloeren en de volledige collectie gordijnen van NL Label.

 

Dit is jouw kans om je huis te transformeren. Of je nu droomt van een sfeervolle woonkamer met warme PVC vloeren of je zoekt naar de perfecte raambekleding die elegantie toevoegt, wij hebben alles in huis om jouw woonwensen te vervullen. Geniet van maar liefst 15% korting op al onze PVC vloeren en de volledige collectie gordijnen van NL Label. Laat je inspireren door de veelzijdige ontwerpen en creëer een interieur dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Wist je dat we een assortiment van meer dan 130 stuks gordijnen hebben? Of je nu op zoek bent naar subtiele elegantie, trendy prints of tijdloze klassiekers, we hebben het allemaal om jouw huis in feestelijke sferen te hullen.

 

Wacht niet langer! Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de mogelijkheden om jouw huis een make-over te geven. Profiteer van deze feestelijke kortingen en maak van jouw huis jou thuis tijdens deze winterdagen. Plan je bezoek en wiij staan klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken!

 



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…