Blog.

De Mooiste Woonwinkel van Limburg 2023!

De Mooiste Woonwinkel van Limburg 2023!

Bij Poels Wonen en Slapen draait alles om stijl, comfort en kwaliteit. En dat wordt beloond! We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat Poels Wonen en Slapen de felbegeerde prijs heeft gewonnen voor de mooiste woonwinkel van Limburg in 2023. Deze erkenning is een bekroning op ons toegewijde werk om onze klanten de allerbeste woon- en slaapervaring te bieden.

Een unieke winkelervaring

Bij Poels Wonen en Slapen streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een meubelwinkel. We willen een ervaring bieden waarin je inspiratie kunt opdoen voor jouw droominterieur. Onze winkel, gelegen in Limburg, met een fysieke showroom van maar liefst 10.000m², is een ware inspiratiebron voor liefhebbers van interieurdesign. Hier kunnen klanten door prachtig ingerichte kamers wandelen en zich laten inspireren door de mogelijkheden voor hun eigen huis. De showroom is zorgvuldig ontworpen om een gastvrije en aantrekkelijke omgeving te creëren waarin klanten zich thuis voelen.

Onze uitgebreide collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde items van topmerken, die stuk voor stuk uitblinken in design, comfort en duurzaamheid.

Onze winkel is ontworpen om klanten een unieke en plezierige winkelervaring te bieden. Bij Poels Wonen en Slapen geloven we dat de inrichting van jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom hebben we ons best gedaan om een warme en uitnodigende sfeer te creëren waarin je rustig kunt rondkijken en je woonwensen kunt ontdekken.

 

Deskundig advies

Bij het winnen van de prijs voor de mooiste woonwinkel van Limburg speelde niet alleen ons assortiment een rol, maar ook ons toegewijde team van interieuradviseurs. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires om hun huis te transformeren. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring in huis en kunnen je begeleiden bij elke stap van het inrichtingsproces.

Bij Poels Wonen en Slapen begrijpen we dat elke klant uniek is en andere wensen heeft. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische inrichting of juist naar een meer traditionele stijl, onze adviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes die perfect bij jouw smaak en behoeften passen. Plan hier je bezoek met een van onze adviseurs.

 

 

Het Atelier

Hier kun je samenwerken met een persoonlijke stijladviseur om jouw unieke stijl te ontdekken. Waarbij het verder gaat dan alleen de meubels. Onze stijladviseurs zijn getraind om jou te helpen bij het vertalen van jouw wensen naar een concreet interieurplan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, of een complete inrichting van boven tot onder. Het Atelier denkt na over alles met u. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, klassieke, industriële, romantische of basic stijl, wij bieden passend interieuradvies voor elke smaak.

Kwaliteit en duurzaamheid

We zijn er trots op dat we meubels en accessoires van de hoogste kwaliteit aanbieden. Bij Poels Wonen en Slapen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om producten te selecteren die lang meegaan en weinig impact hebben op het milieu. Denk bijvoorbeeld aan een bank die volledig gemaakt is van PET-flessen. We geloven in het investeren in kwaliteit, zodat onze klanten jarenlang van hun aankopen kunnen genieten.

 

Bezoek ons vandaag nog!

Als je nu op zoek bent naar inspiratie voor jouw interieur of als je deskundig advies nodig hebt bij het inrichten van jouw huis, nodigen we je van harte uit om onze prijswinnende woonwinkel in Limburg te bezoeken. Bij Poels Wonen en Slapen staat ons toegewijde team klaar om jou te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van jouw droomwoning. Samen kunnen we van jouw huis een plek maken waar jij je echt thuis voelt.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Poels Wonen en Slapen, de mooiste woonwinkel van Limburg in 2023!



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…