Blog.

UITVERKOOP SHOWROOM

UITVERKOOP SHOWROOM

SHOWROOM UITVERKOOP

kortingen tot wel 70%!

Ontdek onze Grootse Showroom Uitverkoop! We maken plaats voor de prachtige nieuwe collectie van Passe Partout en dat betekent dat we onze showroommodellen met geweldige kortingen tot wel 70% aanbieden. Maar let op, op=op!

Dit is jouw kans om hoogwaardige meubelstukken en slaapartikelen te bemachtigen tegen onweerstaanbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar die perfecte fauteuil om in weg te zakken, een stijlvolle bank om je woonkamer op te frissen, of een luxueuze boxspring voor de nachtrust waar je altijd al van hebt gedroomd, je zult zeker iets vinden dat bij jouw smaak en behoeften past.

Wacht niet te lang, want deze aanbiedingen zullen niet lang beschikbaar zijn. Onze showroommodellen zijn in uitstekende staat en staan klaar om je huis te transformeren. Kom vandaag nog naar onze winkel en ontdek de verbazingwekkende deals die op je wachten. Profiteer van onze showroomuitverkoop en creëer het huis van je dromen voor minder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…