Blog.

Doe mee aan onze Vastelaovendactie en maak kans op gratis interieuradvies en een cadeaubon ter waarde van €500!

Doe mee aan onze Vastelaovendactie en maak kans op gratis interieuradvies en een cadeaubon ter waarde van €500!

Poels Wonen & Slapen viert feest: Uitgeroepen tot de mooiste én grootste woonwinkel van Limburg!

Het is tijd om de confetti tevoorschijn te halen en de slingers op te hangen, want bij Poels Wonen & Slapen hebben we wat fantastisch te vieren! Met trots kunnen we aankondigen dat we zijn uitgeroepen tot de mooiste woonwinkel én de grootste woonwinkel van Limburg. Dit geweldige nieuws delen we graag met jullie, want zonder onze geweldige klanten zou dit niet mogelijk zijn geweest. Het is jullie steun en vertrouwen dat ons heeft geholpen om deze mijlpaal te bereiken, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Maar dat is niet het enige feestelijke nieuws dat we hebben - de vastelaovend staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te feesten! En wie iets te vieren heeft, trakteert natuurlijk. Daarom nodigen we alle vastelaovesvierders uit om dit feestje samen met ons te vieren. Bij Poels Wonen & Slapen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om van je huis een thuis te maken, en daarom willen we graag iets terugdoen voor onze fantastische klanten.

Wil jij kans maken op gratis interieuradvies én €500,- shoptegoed? Het enige wat je hoeft te doen is ons contactformulier invullen en ons laten weten waarom jij die interieurcheque van €500,- verdient. Of het nu gaat om het opfrissen van je woonkamer, het creëren van een gezellige slaapkamer of het inrichten van je droomhuis - wij staan klaar om je te helpen met professioneel advies en een ruime keuze aan prachtige meubels en accessoires.

 

Kom langs bij Poels Wonen & Slapen! We kijken ernaar uit om samen met jullie te proosten op nog vele jaren van woonplezier en heel veel inspiratie.



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…