Blog.

Voel je iedere dag thuis bij Poels Wonen en Slapen met onze adventskalender 2023!

Voel je iedere dag thuis bij Poels Wonen en Slapen met onze adventskalender 2023!

Het feestelijke seizoen is eindelijk aangebroken, en bij Poels Wonen en Slapen zijn we verheugd om dit jaar onze exclusieve adventskalender te presenteren. Bereid je voor om betoverd te worden door een overvloed aan verrassingen, leuke acties, handige tips en tricks, heerlijke recepten en de nieuwste trends, allemaal samengebracht in onze adventskalender van 2023, die exclusief beschikbaar is via onze Instagram en Facebook.

 

Een betoverende reis door de feestdagen

Stap in de magische wereld van Poels Wonen en Slapen en ontdek elke dag nieuwe verrassingen die je helpen om je voor te bereiden op een betoverend kerstseizoen. Onze Adventskalender is speciaal samengesteld om je te inspireren, te verwennen en te begeleiden terwijl je je huis klaarmaakt voor de feestdagen.

 

Spannende acties en aanbiedingen

Mis onze dagelijkse acties en speciale aanbiedingen niet, zorgvuldig geselecteerd om je te helpen het perfecte cadeau te vinden voor je dierbaren of om je huis te veranderen tot een warmtevol en feestelijk interieur.

 

Tips en tricks voor een feestelijk huis

Leer handige tips en tricks van onze deskundige interieurontwerpers over hoe je je huis kunt het beste kunt inrichten en kunt omtoveren naar jouw droominterieur. Ontdek eenvoudige decoratietips die een groots effect kunnen hebben en je huis een warme, uitnodigende sfeer kunnen geven die perfect past bij de kerstsfeer.

 

Heerlijke en feestelijke recepten

Ontdek een scala aan heerlijke kerstrecepten, van traditionele favorieten tot moderne lekkernijen die je gasten zeker zullen betoveren. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van het samenstellen van feestelijke gerechten die de harten van je dierbaren zullen verwarmen.

Ontdek de nieuwste trends

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, rechtstreeks vanuit de wereld van interieurontwerp en decoratie. Laat je inspireren door de laatste ontwikkelingen en ideeën die je helpen om je huis te transformeren tot een betoverend interieur.

Klaar om deze kerst in stijl te vieren? Bezoek onze Instagram of Facebook en open elke dag een nieuw vakje van onze Adventskalender om te genieten van een schat aan feestelijke verrassingen. Vier het seizoen in stijl met Poels Wonen en Slapen en laat ons je begeleiden op een onvergetelijke reis vol warmte, stijl en betovering tijdens deze feestelijke tijd van het jaar.



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…