Blog.

Ontdek de Voordelen van All-in House Service bij Poels Wonen en Slapen

Ontdek de Voordelen van All-in House Service bij Poels Wonen en Slapen

Het kopen van nieuwe meubelen is altijd een spannende en bevredigende ervaring. Je kiest zorgvuldig het perfecte bankstel dat past bij je interieur en persoonlijke stijl. Maar wat als er vlekken ontstaan of er zich andere gebruiksproblemen voordoen?

Maak je geen zorgen, want bij Poels Wonen en Slapen hebben ze de perfecte oplossing voor jou: de All-in House Service, en het beste nieuws is dat het gratis is op alle bankstellen van NL Woont!

Met de All-in House Service krijg je gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service voor gebruiksproblemen en de beste bescherming tegen vlekken. Bij levering van je nieuwe bankstel ontvang je zelfs een complete All-in House Service verzorgingsset, waarmee je gemakkelijk en snel je meubel kunt beschermen.

Dit betekent dat je vanaf het allereerste moment kunt genieten van een zorgeloze ervaring met je nieuwe zitmeubel.

Maar hoe werkt All-in House precies? 

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Bij de aanschaf van een nieuw zitmeubel in combinatie met de All-in House Service, wordt je meubelstuk voorzien van een hoogwaardig beschermingsproduct. Dit product helpt vlekken te voorkomen en zorgt ervoor dat je meubel er als nieuw blijft uitzien, zelfs bij intensief gebruik.

Mocht er toch een vlek ontstaan tijdens het gebruik, dan heb je de juiste tools bij de hand. De meegeleverde reiniger in de verzorgingsset maakt het gemakkelijk om de meest voorkomende vlekken te verwijderen. Voor het geval dat je te maken krijgt met een hardnekkige vlek waar je zelf niet vanaf komt, staat het All-in House team altijd voor je klaar. Met slechts één telefoontje zijn zij er om je te helpen met de beste oplossing. Of het nu gaat om vlekken of andere gebruiksproblemen, je hoeft je geen zorgen te maken, want zij zorgen voor jou!

De All-in House service gaat verder dan alleen vlekken

Poels Wonen en Slapen begrijpt dat je thuis zorgeloos wilt genieten, of je nu speelt met je kinderen of huisdieren, een pizzafeestje organiseert of heerlijk aan het Netflixen bent met een glas wijn. Daarom dekt de service ook andere veelvoorkomende problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van je nieuwe meubel.

Denk aan vlekken van dranken en etenswaren, zoals cola, wijn, spaghetti en soep. Maar ook problemen zoals een afgebroken pootje, losgeraakte knopen en verbindingen, of het inzakken van kussens vallen allemaal onder de All-in House Service.

Kortom, de All-in House Service van Poels Wonen en Slapen biedt je de gemoedsrust en het vertrouwen dat je verdient bij de aanschaf van een nieuw zitmeubel. Met hoogwaardige bescherming tegen vlekken, de juiste reinigings- en verzorgingsproducten, en een team van service specialisten dat altijd voor je klaarstaat, kun je zorgeloos genieten van je nieuwe meubel. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Poels Wonen en Slapen en ontdek de voordelen van de All-in House Service, gratis bij alle bankstellen van NL Woont!



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…