Blog.

Wij zijn Poels Wonen en Slapen!

Wij zijn Poels Wonen en Slapen!

 

De Mooiste en Grootste Woonwinkel!

Poels staat altijd klaar voor elke klant en is sympathiek en we laten je graag op je gemak voelen. Samen met jou creëren we een sfeervol thuis. Onze medewerkers werken met veel passie met als doel een unieke ervaring creëren door al je zintuigen te prikkelen. Een bezoek aan Poels is iets speciaals en wij willen maar een ding voor jou: de kwaliteit van het leven vergroten.

Poels is meer dan een meubelzaak, Poels heeft namelijk alles onder een dak om van jouw huis je thuis te maken. Door jaren lange ervaring en kennis neemt Poels je bij de hand en laat je een thuis zien waarvan je zelf nog niet van durfde te dromen. Voor alles is heeft Poels een oplossing en neemt je bij de hand en creëert een leefwereld waarin iedereen zich thuis voelt.

De Mooiste Woonwinkel van Limburg 
Bij Poels Wonen en Slapen draait alles om stijl, comfort en kwaliteit. En dat wordt beloond! We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat Poels Wonen en Slapen de felbegeerde prijs heeft gewonnen voor de mooiste woonwinkel van Limburg in 2023. Deze erkenning is een bekroning op ons toegewijde werk om onze klanten de allerbeste woon- en slaapervaring te bieden. 

Een unieke winkelervaring
Bij Poels Wonen en Slapen streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een meubelwinkel. We willen een ervaring bieden waar jij inspiratie kunt opdoen voor jouw droominterieur. Onze winkel, gelegen in Noord-Limburg van maar liefst 10.000m² heeft een inspirerende collectie aan wonen, slapen, vloeren, raam - en wandbekleding. 

 

Een prachtige collectie 
Onze uitgebreide collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde items van topmerken, die stuk voor stuk uitblinken in design, comfort en duurzaamheid. Bij Poels Wonen en Slapen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om producten te selecteren die lang meegaan en weinig impact hebben op het milieu. Denk bijvoorbeeld aan een bank die volledig gemaakt is van PET-flessen. We geloven in het investeren in kwaliteit, zodat onze klanten jarenlang van hun aankopen kunnen genieten. Bovendien zijn er tal van maatwerkopties mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een tafel in andere afmetingen of onderstel? Alles is mogelijk en we denken graag met je mee!

Deskundig advies sinds 1968
Bij het winnen van de prijs voor de mooiste woonwinkel van Limburg speelde niet alleen ons assortiment een rol, maar ook ons toegewijde team van interieuradviseurs. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires om hun huis te transformeren. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring in huis en kunnen je begeleiden bij elke stap van het inrichtingsproces. Poels is een echt familiebedrijf dat sinds 1968 voor jou klaarstaat!

Een eigen Atelier 
Bij Poels gaat het verder dan alleen de meubels. Onze stijladviseurs zijn getraind om jou te helpen bij het vertalen van jouw wensen naar een concreet interieurplan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, of een complete inrichting van boven tot onder. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, klassieke, industriële, romantische of basic stijl, wij bieden passend interieuradvies voor elke smaak. In het hart van de winkel vind je Het Atelier van Poels waar je terecht kunt voor alles voor vloer en raambekleding.

Je voelt je thuis bij Poels
De winkel is zorgvuldig ontworpen om een gastvrije en aantrekkelijke omgeving te creëren waarin klanten zich thuis voelen. Je komt binnen en wordt verwelkomd met een kopje koffie en een plakje versgebakken cake. We vinden het belangrijk dat je rustig op je gemak kunt rondkijken bij de mooiste én grootste woonwinkel van Limburg!



Een mooie lichte woonkamer met grote ramen waar een groen bankstel instaat met een fauteuil en bijzettafeltjes.

Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Wat doe je als je gaat verhuizen en je hebt een totaal nieuw interieur nodig? Precies, je doet inspiratie op bij meubelwinkels, woonboulevards en vloer – en raamdecoratie specialisten. Deze familie uit Ittervoort ging een kijkje nemen bij Budget Home Store XXL, gevestigd binnen Home Park Inter Chalet in Horst. Ze gingen op zoek naar een kast en kwamen uiteindelijk uit bij Poels Wonen | Slapen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel verder.

Binnen kijken bij…